ilahiyat hakkında
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
ilahiyat hakkında
Arkadaşlar öncelikle merhaba, ben ilahiyat okumak istiyorum bunun için sadece ygs ye girmem yeterli mi yoksa lys yedemi girecem yardımcı olursanız sevinirim ayrıntılı bir şekilde anlatırsanız çok mutlu olurum 

Re: ilahiyat hakkında
Her ikisinide gir bir şey kaybetmezsin ama ilahiyat gelirse sakın kaçırma süper ataması var.
Açık Öğretim Lisesi
22 Temmuz 2013 MEZUN
22 Temmuz 2013 MEZUN
Sadece ygs gireceksin. Araştırma yaparsan bütün bölümlerin hangi puan türü ile aldığını öğrenirsin ve lys girme konusunda fikrin olur. Başarılar.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
hepinize teşekkürler 

En son Köylü Kızı tarafından 20 Eki 2014, 13:30 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Yani ben sadece YGSye girip sonra direkt tercih yapacam öyle mi?
ve sonra herhangi bir üniversiteye (örneğin: marmara üni.) girebilir miyim?
verdiğiniz ve vereceğiniz her cevap için teşekkürler 

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
lütfeen sadece bu soruma cevap verin yeter bir daha sormayacam vallahtc-directioner yazdı:Yani ben sadece YGSye girip sonra direkt tercih yapacam öyle mi?
verdiğiniz ve vereceğiniz her cevap için teşekkürler

İstediğin üniversitenin ve bölümünün puan türüne bak eğer ygs puan türü ise sadece ygs gireceksin, lys puan türleri ise hem ygs hem lys girmen gerekir. Bildiğim kadarı ile ilahiyat ygs 4 ile alıyordu eğer öyle ise sadece ygs gireceksin tercih döneminde tercihini yaparsın.
İllaki ilahiyat istemiyorsan bütün puan türlerine girmeni tavsiye ederim. Puanlar ve sıralamalar her sene oynuyor azda olsa, dikkatli olmak lazım.
Başarılar.
İllaki ilahiyat istemiyorsan bütün puan türlerine girmeni tavsiye ederim. Puanlar ve sıralamalar her sene oynuyor azda olsa, dikkatli olmak lazım.
Başarılar.

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Gamze çok teşekkür ederim beklediğim cevabı verdinKGamze yazdı:İstediğin üniversitenin ve bölümünün puan türüne bak eğer ygs puan türü ise sadece ygs gireceksin, lys puan türleri ise hem ygs hem lys girmen gerekir. Bildiğim kadarı ile ilahiyat ygs 4 ile alıyordu eğer öyle ise sadece ygs gireceksin tercih döneminde tercihini yaparsın.
Başarılar.

bende bunu bekliyordum çok yardımcı oldun sağol

Rica ederim ne demek.