2.Ek sınavın açıklanma tarihi
2.Ek sınavın açıklanma tarihi
Arkadaşlar benim aklıma takılan bir şey var tamam 2.ek sınav oluyor güzel sadece ankarada oluyor başka şehirden insanlar gelecek sınava girecekler ona da saygım var olabilir ama o arkadaşların gelmesi sınava katılım yapanların sayısını arttıracak ve sınavın açıklanma tarihi uzamaz mı bu kafama takıldı yanlış anlaşılmak istemem kesinlikle başka şehirden gelen arkadaşlar lütfen yanlış anlamasınlar beni 

Re: 2.Ek sınavın açıklanma tarihi
Yalnış anlaşıcılacak bir durum yok ortada
şöyle oluyor sınava sadece 24 kredisi kalanlar giricek Buda girenlerin sayısını Bayağı düşürüyor 1. Ek sınav 3-4 günde açıklandığı gibi 2. Ek sınavda daha erken açıklanır merak etmeyin

burcu güldürdün benii
uzamaz çünkü herkes sınav kağıdını bırakıp gidecek
sınavın tek bir merkezde yapılması sınav cevaplarını kolayca toplanıp hızlı bir şekilde cevaplanmasıydı bu yüzden ankara

uzamaz çünkü herkes sınav kağıdını bırakıp gidecek

sınavın tek bir merkezde yapılması sınav cevaplarını kolayca toplanıp hızlı bir şekilde cevaplanmasıydı bu yüzden ankara

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

Sonuçlar yarın veya Salı açıklanır. Ankara'da sınav yapmaları bu yüzden; amaç hızlı açıklamak...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
sorular kolaydı ben iki ingilizceden de geçiyorum şu an ankara aştideyim otobüse binip memlekete geliyorum..emrahk yazdı:Sonuçlar yarın veya Salı açıklanır. Ankara'da sınav yapmaları bu yüzden; amaç hızlı açıklamak...
Ben istiyorum ki, neyse boşver zaten olmuyo.