DİKKAT !!!! ARTIK SINAVLAR 35 KREDİLİK.
-
- Asistan
- İletişim:
DİKKAT !!!! ARTIK SINAVLAR 35 KREDİLİK.
35 KIREDİLİK DERS SEÇİMİ :öğrencilerimiz 2014-2015 eğitim öğretim yılından(1. dönem ) itibaren her dönem 35 kredilik ders seçeceklerdir. Mezuniyet şartlarında bir değişiklik olmamıştır.Mezuniyet şartları değişmeden daha önce bir dönemde 30 kredilik ders seçerken 35 kredilik ders seçmeleri öğrencilerimizin yararına olan bir uygulamadır.
Re: DİKKAT !!!! ARTIK SINAVLAR 35 KREDİLİK.
mustafadokk yazdı:35 KIREDİLİK DERS SEÇİMİ :öğrencilerimiz 2014-2015 eğitim öğretim yılından(1. dönem ) itibaren her dönem 35 kredilik ders seçeceklerdir. Mezuniyet şartlarında bir değişiklik olmamıştır.Mezuniyet şartları değişmeden daha önce bir dönemde 30 kredilik ders seçerken 35 kredilik ders seçmeleri öğrencilerimizin yararına olan bir uygulamadır.
24 kredilik ders seçilmiyormuydu ?
Yeni yetmeler dört ayak üstüne düştü.
Açık Öğretim Lisesi
22 Temmuz 2013 MEZUN
22 Temmuz 2013 MEZUN
-
- Çırak
aaaaaahaaaaa
dönemim sekiz kredim 119 bende dahil miyim acaba buna ?

Benim merak ettiğim şey lise ara sınıflarından gelen öğrencilere kaç kredi geleceği buna bende değilim tabi.. Çünkü geçme notu 50 oldu acaba daha önce ki 45-50 arası olan notlarımız bize kredi olarak yansıyacak mı ??
Haber güzel ama yeni eklenecek sayısal derslerin gölgesinde kalabilir. Ocak sınavı için kayıt yenileyen birkaç kişiye yeni zorunlu dersler eklenmiş bile...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
-
- Çırak
şimdi 147 yi aradım
35 kredi ve yeni zorunlu dersler hakkında
bize öyle bir bilgilendirme genel müd. tarafından yapılmadı dedi leyla hanım
şayet bu tarz bişey olsaydı mutlaka haberimiz olurdu falan dedi
inşallah eklenmez dersler ya bu usulde gitsin ne guzel bu sene mezunum yoksa yandım yaa
35 kredi ve yeni zorunlu dersler hakkında
bize öyle bir bilgilendirme genel müd. tarafından yapılmadı dedi leyla hanım
şayet bu tarz bişey olsaydı mutlaka haberimiz olurdu falan dedi
inşallah eklenmez dersler ya bu usulde gitsin ne guzel bu sene mezunum yoksa yandım yaa
Keşke açık öğretim lisesini zorlaştırsalar herkes mezun olmassa ilk defa sistemden nefret ediyorum.
Açık Öğretim Lisesi
22 Temmuz 2013 MEZUN
22 Temmuz 2013 MEZUN
-
- Çırak
emrah o eklenenlerin dönem bilgilerini biliyormusunemrahk yazdı:Haber güzel ama yeni eklenecek sayısal derslerin gölgesinde kalabilir. Ocak sınavı için kayıt yenileyen birkaç kişiye yeni zorunlu dersler eklenmiş bile...
bakıyorum zorunlu derslerime bi değişiklik yok
yalnız kayıt yenilemedim daha
İlgili konu başlığı şu: http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic ... e2#p151621cengizkoza yazdı:emrah o eklenenlerin dönem bilgilerini biliyormusunemrahk yazdı:Haber güzel ama yeni eklenecek sayısal derslerin gölgesinde kalabilir. Ocak sınavı için kayıt yenileyen birkaç kişiye yeni zorunlu dersler eklenmiş bile...
bakıyorum zorunlu derslerime bi değişiklik yok
yalnız kayıt yenilemedim daha
Arkadaş eski kayıtlı ama uzun süre ara vermiş. Kısaca dönemi az olanlara ekleniyor olabilir ama şuan için yüksek döneme sahip olanlara eklenmeyecek diyemeyiz...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Peki...enest yazdı:Keşke açık öğretim lisesini zorlaştırsalar herkes mezun olmassa ilk defa sistemden nefret ediyorum.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
-
- Çırak
şöyle bi muhabbet okudum facede
Dilek Kaya fizik 3-4 kimya 3-4 matematik 3-4 biyolıji 3-4 ortak ders olarak eklenmiş bana sizlerinde zorunlu derslere eklenen dersiniz varmı acaba bi yanlışlık mı var
Beğen · Yanıtla · 11 Ekim, 14:20
Meb Açik Öğretim Lisesi AÖL sorun yok... değişir
Beğen · 1 · 11 Ekim, 14:24
Dilek Kaya teşekkürler bi an çook korktum bu derslerde pek başarılı değilim
Beğen · 11 Ekim, 14:26
Berna Dvci Ya benmde ole muaf derslerim hep zorunlu olmş neden benm hic zrunlu dersim yoktu
Beğen · 1 · 11 Ekim, 14:35 · Düzenlendi
Ferhat Yalçın Berna senin yine iyi benim başarı ile geçtiğim dersleri koymuşlar tekrar zorunlu diye
Beğen · 11 Ekim, 14:50
Fatos Celik Ya degisr ama demi bnm 1 zornlu dersm vardi simdi toplm 16 zorunlu dersm var ve mezn olucm umidyle dersaneye gidiyrm eger degsmesse uffff ne olurrr bi yanlislk olmus olsunn
Beğen · 1 · 11 Ekim, 15:48
Mustafa Polat banada eklenmiş zorunlu ders ankaradaki olan sınava girince mezun oluyoum şimdi zorunlu ders eklenmiş yanlışlık mı oldu aca ders seçme butonu ver zorunlu ders butonu görün mü bide yardım edermisiniz..!!
Beğen · 11 Ekim, 16:36
Bitli Navaro admin sorun yok diyorsun ama herkezde böyleymiş
Beğen · 12 Ekim, 18:51
Bitli Navaro dilek hanım halen daha duruyormu
sistem yenilendiğinden hata oluşuyormuş muaflar falanda eklenmiş bi çok kişiye düzeltilecekmiş ama
Dilek Kaya fizik 3-4 kimya 3-4 matematik 3-4 biyolıji 3-4 ortak ders olarak eklenmiş bana sizlerinde zorunlu derslere eklenen dersiniz varmı acaba bi yanlışlık mı var
Beğen · Yanıtla · 11 Ekim, 14:20
Meb Açik Öğretim Lisesi AÖL sorun yok... değişir
Beğen · 1 · 11 Ekim, 14:24
Dilek Kaya teşekkürler bi an çook korktum bu derslerde pek başarılı değilim
Beğen · 11 Ekim, 14:26
Berna Dvci Ya benmde ole muaf derslerim hep zorunlu olmş neden benm hic zrunlu dersim yoktu
Beğen · 1 · 11 Ekim, 14:35 · Düzenlendi
Ferhat Yalçın Berna senin yine iyi benim başarı ile geçtiğim dersleri koymuşlar tekrar zorunlu diye
Beğen · 11 Ekim, 14:50
Fatos Celik Ya degisr ama demi bnm 1 zornlu dersm vardi simdi toplm 16 zorunlu dersm var ve mezn olucm umidyle dersaneye gidiyrm eger degsmesse uffff ne olurrr bi yanlislk olmus olsunn
Beğen · 1 · 11 Ekim, 15:48
Mustafa Polat banada eklenmiş zorunlu ders ankaradaki olan sınava girince mezun oluyoum şimdi zorunlu ders eklenmiş yanlışlık mı oldu aca ders seçme butonu ver zorunlu ders butonu görün mü bide yardım edermisiniz..!!
Beğen · 11 Ekim, 16:36
Bitli Navaro admin sorun yok diyorsun ama herkezde böyleymiş
Beğen · 12 Ekim, 18:51
Bitli Navaro dilek hanım halen daha duruyormu
sistem yenilendiğinden hata oluşuyormuş muaflar falanda eklenmiş bi çok kişiye düzeltilecekmiş ama
Kime eklenir, kimden eklenenler kaldırılır bilmiyorum ama bu uygulama var. MAÖL sitesinde duyuruldu, AÖL sitesinden de duyuru bekliyoruz. Elbet birilerine bu dersler eklenecek, müfredat değişip Anadolu Lisesi oluyor AÖL çünkü.. Umarım sadece yeni kayıtlar etkilenir...
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
-
- Çırak
bencilliğe bak arkadaşenest yazdı:Keşke açık öğretim lisesini zorlaştırsalar herkes mezun olmassa ilk defa sistemden nefret ediyorum.

mezun ya hani konuşur tabiii
-
- Çırak
ders seçim kredileri gerçektende 35 olmuşsa
ve şu zorunlu olacağı söylenen dersler dönemi yüksek olanları kapsamayacak ise
maçın hemen başında bir sıfır öne geçen takımın neredeyse maç sonuna kadar skoru korumak pahasına canını dişine takmış olmasına rağmen 90 artıda gelen bir gol ile üç puana veda edecekken son saniyelerde lan belki diyerek hurra rakip takımın ceza sahası alanına doluşmaları esnasında bi anda kaleciyi koşede topu ise ayagında bulan şaşkın futbolcunun takımıı galibiyete ulaştırması anında yaşadığı mutlluluğun aynını yaşamış olacağım
yarın olsunda bi hayırlısıyla
ve şu zorunlu olacağı söylenen dersler dönemi yüksek olanları kapsamayacak ise
maçın hemen başında bir sıfır öne geçen takımın neredeyse maç sonuna kadar skoru korumak pahasına canını dişine takmış olmasına rağmen 90 artıda gelen bir gol ile üç puana veda edecekken son saniyelerde lan belki diyerek hurra rakip takımın ceza sahası alanına doluşmaları esnasında bi anda kaleciyi koşede topu ise ayagında bulan şaşkın futbolcunun takımıı galibiyete ulaştırması anında yaşadığı mutlluluğun aynını yaşamış olacağım
yarın olsunda bi hayırlısıyla