Merhaba arkadaşlar,
şuan sistemin aktif olmasıyla gördüğüm kadarıyla 138 kredim var. Açık liseye yeni kayıt oldum, 7. dönemim.
54 krediye ihtiyacım var, dönem başına 27 kredi düşüyor. Ben daha önce hiç psikoloji, sosyoloji, sanat tarihi işletme vs. görmedim.
Mesela bu psikoloji için yanında 3. ve 4. dönem yazıyor. Ben 7. dönem için bu dersi seçebilir miyim? Aynı şekilde sosyoloji için falanda öyle.
Ayrıca yabancı dil olarak ingilizceyi seçtim, bu ingilizceyi birde seçmeli ders olarak seçebilir miyim? Yani hem ortak ders ingilizce hem seçmeli ders ingilizceden ayrı ayrı kredi alabiliyor muyum?
Son olarak da bu 27 krediyi doldurmak için (sayısal-fen dersleri hariç) hangi dersleri önerirsiniz?
Bu Dersleri Seçebilir Miyim Seçmeli Miyim?
Re: Bu Dersleri Seçebilir Miyim Seçmeli Miyim?
Merhaba benim bir sorum olacaktı bende lise ara sınıflardan bu sene geçtim siz dönem 7 138 kredi demişsiniz acaba kaçıncı seneniz de ve not ortalamalarıyla geçtiniz hemen hemen fikrinizi var mı ben daha aktif olmadığımdan öğrenemedim
Ben ağır bir atlden geçtim, ayrıca bölüm derslerini arttırıp kültür derslerini azalttıkları için kredisini alacak pek ders yoktu.Sienne yazdı:Merhaba benim bir sorum olacaktı bende lise ara sınıflardan bu sene geçtim siz dönem 7 138 kredi demişsiniz acaba kaçıncı seneniz de ve not ortalamalarıyla geçtiniz hemen hemen fikrinizi var mı ben daha aktif olmadığımdan öğrenemedim
Hem bayağı ağır dersler hem çok az kültür dersiyle 138 kredi geldi, onun dışında açıkçası bir fikrim yok.
psikolojiyi seçebilisin...normal seçtiğin yanında seçmelisinide alabilirsin...kredileri ayrı tabiki kredi toplamak içindir seçmeli derslerNavigator yazdı:Merhaba arkadaşlar,
şuan sistemin aktif olmasıyla gördüğüm kadarıyla 138 kredim var. Açık liseye yeni kayıt oldum, 7. dönemim.
54 krediye ihtiyacım var, dönem başına 27 kredi düşüyor. Ben daha önce hiç psikoloji, sosyoloji, sanat tarihi işletme vs. görmedim.
Mesela bu psikoloji için yanında 3. ve 4. dönem yazıyor. Ben 7. dönem için bu dersi seçebilir miyim? Aynı şekilde sosyoloji için falanda öyle.
Ayrıca yabancı dil olarak ingilizceyi seçtim, bu ingilizceyi birde seçmeli ders olarak seçebilir miyim? Yani hem ortak ders ingilizce hem seçmeli ders ingilizceden ayrı ayrı kredi alabiliyor muyum?
Son olarak da bu 27 krediyi doldurmak için (sayısal-fen dersleri hariç) hangi dersleri önerirsiniz?
işletme,sosyoloji,demokrasi insan hakları, ekonomi, çağdaş dünya tarihi bunlar kolay dersler

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.