MEZUNİYET İNCELEMESİ
Re: MEZUNİYET İNCELEMESİ
Sen liseden AÖL'e mi geçtin yoksa AÖL'e sıfırdan mı başladın?derun-i yazdı:1. ek sınavla mezuniyet incelemesinde olan var mı hala benim gibi?
Çünkü sınavdan bu yana 2 haftadan fazla oldu, dosyan gönderilmiş mi? HEM den sorup soruşturdun mu?
Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed
liseden gecmiştim dosyalar donderildi dediler ama hala tık yokepidoras yazdı:Sen liseden AÖL'e mi geçtin yoksa AÖL'e sıfırdan mı başladın?derun-i yazdı:1. ek sınavla mezuniyet incelemesinde olan var mı hala benim gibi?
Çünkü sınavdan bu yana 2 haftadan fazla oldu, dosyan gönderilmiş mi? HEM den sorup soruşturdun mu?
seninkide yılan hikayesine döndü artık yok mu bir haber halen 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
yaa bende korkmaya başladım ya benimki de böyle olursa
ben 2.ek sınav sonunda mezun olcam Allahın izniyle ya böyle uzarsa benimki de hangi durumlarda böyle oluyor ?

burcu966 yazdı:yaa bende korkmaya başladım ya benimki de böyle olursaben 2.ek sınav sonunda mezun olcam Allahın izniyle ya böyle uzarsa benimki de hangi durumlarda böyle oluyor ?
kendimden örnek veriyorum 10 gün sürdü...
normalde gönderilmiş dosyası ankaradan kaynaklanan bir gecikme var arkadaşın ama sanırsam yoğunluktan sıra gelmedi henüz

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.