2 ek sınav sonucları
2 ek sınav sonucları
daha hayla açıklanmadı, okulumuzu'da cuma günü 12 de öğrenmiştik yani geç öğrenmiştik , sınavı biraz gec açıklarlar gibi, düşünüyorum arkadaşlar çarşamba veya perşembe günüde açıklanabilir.
Ben istiyorum ki, neyse boşver zaten olmuyo.
Re: 2 ek sınav sonucları
Bencede çarşamba perşembeyi bulur. 

Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK
Saat 2 oldu daha tık yok.Zaten ne zaman söyledikleri tarihte açıkladılarki. 

Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK
aynen öyle kankaTheRummer yazdı:Saat 2 oldu daha tık yok.Zaten ne zaman söyledikleri tarihte açıkladılarki.

GENE AÇIKLANMADI BU NE YA GÜN İÇERİSİNDE DEDİ ALO147 MEZUN OLDUM DAHA ÇIKMA BELGESI ICIN UGRASICAM ÇOK SORUMSUZLAR 7 KASIMA KADAR NASIL YETISCEK UNIVERSITE ISLERİ 

alo 147'nin kendisinden haberi yok devletten boşyere bedava para alıyor.tiavonq yazdı:GENE AÇIKLANMADI BU NE YA GÜN İÇERİSİNDE DEDİ ALO147 MEZUN OLDUM DAHA ÇIKMA BELGESI ICIN UGRASICAM ÇOK SORUMSUZLAR 7 KASIMA KADAR NASIL YETISCEK UNIVERSITE ISLERİ
aynen öyle üstadımmuratpek yazdı:alo 147'nin kendisinden haberi yok devletten boşyere bedava para alıyor.tiavonq yazdı:GENE AÇIKLANMADI BU NE YA GÜN İÇERİSİNDE DEDİ ALO147 MEZUN OLDUM DAHA ÇIKMA BELGESI ICIN UGRASICAM ÇOK SORUMSUZLAR 7 KASIMA KADAR NASIL YETISCEK UNIVERSITE ISLERİ