Öğrenci girişi yaptıktan sonra solda öğrenci bilgilerinde arşiv diye yazar.Herkeste yazıyor.burcu966 yazdı:Bu sonuçlar neden açıklanmıyor kafayı yicem sinir oldum bir de o arşiv no falan nedir anlamadım ama bende numara falan yokuff bekle bekle sonuçlar açıklansaydı da bir kurtulsaydım şurdan
2 ek sınav sınav sonucları
Re: 2 ek sınav sınav sonucları
Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK
http://prntscr.com/4yl0rh evet arkadaşlar resmi facebook sayfası bugün açıklanacağını söylemiş Tahminimce 17:00 de açıklanabilir 1 ek sınavlarıda o saatte açıklanmıştı.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Ben istiyorum ki, neyse boşver zaten olmuyo.
Yok ya yok ben inanmıyorum açıklanmayacak bugünde bu lanet sonuçlar 

Bencede yarına kaldı.
Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK
İşte gelde çıldırma şimdi

bana görede öyle olabilir açklansa şu kredi ve zorunlu dersler gözükmezdi sonuçlar yüklenirdi inanırmısınız bin kere sayfayı yeniledim arkadaşlar

Ama mezun olduk ya sonuçlar belli bence açıklanmasa bile siz hesapladınız mı cevaplarınızı? 

zorunlu ingilizce 7 ve ingilizce 8 60-65 alıyorum geçmesemde muaf olup mezun oluyorum Allahın izniyle.burcu966 yazdı:Ama mezun olduk ya sonuçlar belli bence açıklanmasa bile siz hesapladınız mı cevaplarınızı?
https://www.facebook.com/mebaol?hc_location=timeline
Resmi facebook sayfası açıklama yapmış
2. EK SINAV SONUÇLARI:19 Ekimde yapılan 2. ek sınav sonuçları elimizde olmayan nedenlerden (değerlendirmeyi yapan ilgili birimin sınav sonuçlarını teslim etmemesinden) dolayı açıklanamamıştır. Çalışmalar devam etmektedir. Sınav değerlendirilmesinin tamamlanması halinde 23 Ekim 2014 tarihinde gün içerisinde açıklanacaktır. Bu konu ile ilgili bir yeri aramanıza gerek yoktur. Sınav sonuçları belli olduğunda web sayfamızdan da gerekli duyuru yapılacaktır.
Resmi facebook sayfası açıklama yapmış
2. EK SINAV SONUÇLARI:19 Ekimde yapılan 2. ek sınav sonuçları elimizde olmayan nedenlerden (değerlendirmeyi yapan ilgili birimin sınav sonuçlarını teslim etmemesinden) dolayı açıklanamamıştır. Çalışmalar devam etmektedir. Sınav değerlendirilmesinin tamamlanması halinde 23 Ekim 2014 tarihinde gün içerisinde açıklanacaktır. Bu konu ile ilgili bir yeri aramanıza gerek yoktur. Sınav sonuçları belli olduğunda web sayfamızdan da gerekli duyuru yapılacaktır.
Allahın belaları rahat rahat mezun bile olamıyoruz arkadaş
güler misin Ağlar mısın 

-
Günlerdir bekliyorum sonuçları kafayı yicem artık. Sonuçla yatıp sonuçla kalkıyorum. Hiç de sevemedim şu belirsizlikleri :/
Sınav olur çalışırsın sınavla yatıp sınavla kalkarsın sonra ikinci ek sınav olacak mı stresi, o olur deli gibi çalışırsın sonra sonuç açıklanacak mı diye yatıp kalkarsın bu nedir arkadaş hayatımız sınavla geçti ve bu lanet sonuçlar açıklanmıyor Çıldırcam Allahım bitsin artık bu çile

hayır var ama bende numara yazmıyortiavonq yazdı:yalnız 3ümüz dışında bekleyen yok heralde mezuniyeti

neden bende numara yazmıyor numara yazan kısımlar boş hiç bir şey yazmıyor bir aksilik olmasın ya korkmaya başladımtiavonq yazdı:Arşiv Türü : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ NORMAL ARŞİV
Dolap No : 3**
Göz No : 1*
Sıra No : 6**
Dosyasının Bulunduğu Kurum :
bendede var aynısı yldızladım görünmesin diyeyeni geldi ama bu

Dert etme kız mesela bazılarında dosyanın bulunduğu kurum yazıyor,bazılarımızda da yazmıyor.Mezuniyet ile alakalı değil arşiv.burcu966 yazdı:neden bende numara yazmıyor numara yazan kısımlar boş hiç bir şey yazmıyor bir aksilik olmasın ya korkmaya başladımtiavonq yazdı:Arşiv Türü : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ NORMAL ARŞİV
Dolap No : 3**
Göz No : 1*
Sıra No : 6**
Dosyasının Bulunduğu Kurum :
bendede var aynısı yldızladım görünmesin diyeyeni geldi ama bu

Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK