12. Sınıfta 194 kredi ile Mezun Olma
12. Sınıfta 194 kredi ile Mezun Olma
Merhaba arkadaşlar.
Bu sene 12.sınıfım ve anadolu lisesinden açık liseye geçtim. Aol sitesinde toplam kredi olarak 194 ve toplam dönem 7 olarak gösteriyor. Galiba mezun olmak için 192 kredi gerekiyormuş. Eğer kredim yetiyorsa sınavlara girmeli miyim veya zorunlu dersleri vermeli miyim ? Yoksa direk olarak mezun olabiliyor muyum ?
Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Bu sene 12.sınıfım ve anadolu lisesinden açık liseye geçtim. Aol sitesinde toplam kredi olarak 194 ve toplam dönem 7 olarak gösteriyor. Galiba mezun olmak için 192 kredi gerekiyormuş. Eğer kredim yetiyorsa sınavlara girmeli miyim veya zorunlu dersleri vermeli miyim ? Yoksa direk olarak mezun olabiliyor muyum ?
Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Re: 12. Sınıfta 194 kredi ile Mezun Olma
Ortak dersiniz var mı ya da hangi dersleriniz görünüyor zorunlu dersler kısmında? Neden aol e geçiniz ki son sınıfta
zorunlu dersler kısmında;burcu966 yazdı:Ortak dersiniz var mı ya da hangi dersleriniz görünüyor zorunlu dersler kısmında? Neden aol e geçiniz ki son sınıfta
DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 7
DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 8
DİL VE ANLATIM 7
DİL VE ANLATIM 8
TÜRK EDEBİYATI 7
TÜRK EDEBİYATI 8
TRAFİK VE İLK YARDIM BİLGİSİ 1
TRAFİK VE İLK YARDIM BİLGİSİ 2
YABANCI DİL - 7
YABANCI DİL - 8
bu derslerde kategori ortak olarak gözüküyor. Aol ev ve dersane ağırlıklı daha verimli çalışırım diye geçmiştim.
Ohoo bunlar ders mi çok kolay iyi bunları verirsiniz hangi derslerde iyisiniz bilmiyorum ama bana kolay geldi bu dersleri tamamladıktan sonra mezunsunuz
bu dersleri tek sınavda verebiliyorum değil mi ? Eğer öyleyse ocak ayındaki sınavda mezun olabilirim. Yardımcı olduğunuz için çok teşekkürlerburcu966 yazdı:Ohoo bunlar ders mi çok kolay iyi bunları verirsiniz hangi derslerde iyisiniz bilmiyorum ama bana kolay geldi bu dersleri tamamladıktan sonra mezunsunuz

Bu derslerin toplamı 35 yapıyor mu seçtiniz mi yani hepsini seçin eğer toplam kredi 35 yapıyorsa bunlarda 35 i karşılıyorsa verin kurtulun o derslerden mezun olun rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu bana 

En son burcu966 tarafından 23 Eki 2014, 00:56 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Toplam 18 kredi yapıyor 35 krediye tamamlamak zorunda mıyımburcu966 yazdı:Bu derslerin toplamı 35 yapıyor mu seçtiniz mi yani hepsini seçin eğer toplam kredi 35 yapıyorsa bunlarda 35 i karşılıyorsa verin kurtulun lanet derslerden mezun olun rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu bana

Tamamlamak zorunda değilsin
En son burcu966 tarafından 23 Eki 2014, 00:16 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
212 kredi ile mezunsun 

cevabın için çok teşekkür ederim. İyi akşamlarburcu966 yazdı:Oho senin iş tamam dostum tamamlamak zorunda değilsin o lanet dersleri seç ver ve kurtul ama sıkı çalış

Rica ederim iyi akşamlar
cok zevki dersler çalış rahat geçersintigerand7 yazdı:zorunlu dersler kısmında;burcu966 yazdı:Ortak dersiniz var mı ya da hangi dersleriniz görünüyor zorunlu dersler kısmında? Neden aol e geçiniz ki son sınıfta
DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 7
DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 8
DİL VE ANLATIM 7
DİL VE ANLATIM 8
TÜRK EDEBİYATI 7
TÜRK EDEBİYATI 8
TRAFİK VE İLK YARDIM BİLGİSİ 1
TRAFİK VE İLK YARDIM BİLGİSİ 2
YABANCI DİL - 7
YABANCI DİL - 8
bu derslerde kategori ortak olarak gözüküyor. Aol ev ve dersane ağırlıklı daha verimli çalışırım diye geçmiştim.
Ben istiyorum ki, neyse boşver zaten olmuyo.