2. Ek sınavlar açıklandı.
Re: 2. Ek sınavlar açıklandı.
biz direk mezun olduk 2010 kayıtlı olduğumuzdan Evraklar Ankara'da siz herhalde 2011 sonrası kayıt olduğunuzdan sizin evraklar halk eğitimde oluyo Ankara'da değil. halk eğitime gidin evraklarınızın ankaraya gittinizden emin olun.sonra mezun yazarlar. şimdiden tbrkler.egolinee yazdı:Mezuniyet incelemesine girmişim
Buda açıklanmış anlamına gelir
Ben istiyorum ki, neyse boşver zaten olmuyo.
Teşekkür ederim. Sizede hayırlı olsun. Hem ni aradım bize yazı gelecek sonra gönderecegiz dediler. Bende üniversite deyim acaba ailemden biri alip acil kargoyla gönderme hakki varmi?
Aynenmuratpek yazdı:biz direk mezun olduk 2010 kayıtlı olduğumuzdan Evraklar Ankara'da siz herhalde 2011 sonrası kayıt olduğunuzdan sizin evraklar halk eğitimde oluyo Ankara'da değil. halk eğitime gidin evraklarınızın ankaraya gittinizden emin olun.sonra mezun yazarlar. şimdiden tbrkler.egolinee yazdı:Mezuniyet incelemesine girmişim
Buda açıklanmış anlamına gelir
Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mezuniyet incelemesinde olan öğrenci yazıyor şimdi ne olacak arkadaşlar
Dosya işlemleri bitince,mezuniyet incelemen bitecek.Üniversite kazandıysan mezuniyet incelemen biter bitmez çıkma belgesi alıp kaydını yaptırabilirsin 7 kasım"a kadar.Hayırlı olsun hepimize.burcu966 yazdı:Mezuniyet incelemesinde olan öğrenci yazıyor şimdi ne olacak arkadaşlar
Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK
Ben şimdi sadece beklicek miyim ne kadar sürer bu inceleme
5 Günde sürüyor 15 günde belli olmuyor.Üniversite kazandıysan ankara"ya üniversite kazandığını ve mezuniyet incelemenin hızlandırılmasını istediğini içeren dilekçe yazıp faxlaman lazım.Zaten 7 kasım"a kadar kayıt hakkı var,mağdur etmezler yakında biter incelemen.Üniversite kazanmadıysan acele etmene gerek yok. 

Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK
Üniversiteyi kazandım ama gitmicem iyi beklerim o zaman inşallah bir sıkıntı olmaz 

Mezun olan herkese tebrikler...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Teşekkürler