Kpss
Kpss
ARKADAŞLAR MERHABA BEN SITEYE YENI KATILDIM VE SIZLERE BIR SORUM OLACAK BEN AÇIKÖĞRETIM ÖĞRENCİSİYİMMEZUN OLMAK İÇİN 28 kredim kaldı VE KPSS SINAVINA GIRDIM ŞIMDI TERCIHLERI BEKLIYORUM ACABA EĞERKİ TERCIH YAPTIĞIM YER OLURSA BEN DEVLET MEMURU OLABİLİYORMUYUM YOKSA 28 krediyi TAMAMLAMAM MI LAZIM?
Re: Kpss
KPSS ortaöğretimde 2 yılda 4 kadar atama yapılıyor. Sen mezun olmadan sakın tercih yapma, atansan da gidemezsin. Bu 1. atamadan değil de diyelim yazın alınacak 2. başvurularda mezun konumda olursan o zaman tercih yapabilirsin...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Re: Kpss
Tüm şartları tamamlayıp mezun olmadan KPSS tercihi yapman bir işe yaramaz. Bir aday, KPSS tercihlerinin açıklandığı gün itibariyle mezun değilse atansa da memur olamaz. Ne zaman mezun olursan takip eden zamandaki ilk tercihlerde başvurunu yaparsın...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk