Daha önce çıkan sorular hakkında?
Daha önce çıkan sorular hakkında?
ben çıkan sorulara çalışma istiyorum 9. sınıf olduğuma göre kaçıncı dönem sınav sorularına çalışıcam.mesela 1. dönemde dilve anlatım 1 var 2 ve 7 var hepsi 1. dönememi ait oluyo yardımcı olursanız sevinirim..
Re: Daha önce çıkan sorular hakkında?
Ocak da ki sınav zor olacak gecmiş sorulardan cok fazla cıkacağını düşünmüyorum bence sen kitapdan çalış.sare yazdı:ben çıkan sorulara çalışma istiyorum 9. sınıf olduğuma göre kaçıncı dönem sınav sorularına çalışıcam.mesela 1. dönemde dilve anlatım 1 var 2 ve 7 var hepsi 1. dönememi ait oluyo yardımcı olursanız sevinirim..
Ben istiyorum ki, neyse boşver zaten olmuyo.
kime sorduysam çıkan sorulara çalışmamı söylediler.ama sorum çok farklıydı.muratpek yazdı:Ocak da ki sınav zor olacak gecmiş sorulardan cok fazla cıkacağını düşünmüyorum bence sen kitapdan çalış.sare yazdı:ben çıkan sorulara çalışma istiyorum 9. sınıf olduğuma göre kaçıncı dönem sınav sorularına çalışıcam.mesela 1. dönemde dilve anlatım 1 var 2 ve 7 var hepsi 1. dönememi ait oluyo yardımcı olursanız sevinirim..
Derslerin zaten ekrana geliyor sen ona göre sececeksin kafanı yorma ona görede çalışırsın o seneki çıkmış sorulara
ADALET
1.dönemdeki 9. sınıfamı ait oluyor cıkan sorular...Ebru93 yazdı:Derslerin zaten ekrana geliyor sen ona göre sececeksin kafanı yorma ona görede çalışırsın o seneki çıkmış sorulara