Mezun mezun mezun :)
Mezun mezun mezun :)
Arkadaşlar mezuniyet incelemesinde olan öğrenci yazıyordu şimdi mezun yazıyor mezun oldum mu şimdi çok mutlu oldum bundan sonra ne yapmam gerekiyor halk eğitime mi gidiyim yarın çok heyecanlandım şu an 

Re: Mezun mezun mezun :)
Hadi bakalım gözün aydın:)Allah üniversiteyi nasip eder inşallah düşünüyorsan.Benim ki neden mezun yazmadı senle aynı zamanda sınava girdik ve bitti benim mezuniyet incelemesi diyor hala daha göndermediler mi acaba
ADALET
gitmene gerek yok çıkma belgesiyle bildiğim kadarıyla işin yok diplomalar gönderildi duyurusunu bekliyceksin bizim gibiburcu966 yazdı:Arkadaşlar mezuniyet incelemesinde olan öğrenci yazıyordu şimdi mezun yazıyor mezun oldum mu şimdi çok mutlu oldum bundan sonra ne yapmam gerekiyor halk eğitime mi gidiyim yarın çok heyecanlandım şu an

tekrar hayırlı olsun

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Tebrikler... tebrikler... tebrikler...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
diplomayı alman için 2 ay bekle bizim gibiburcu966 yazdı:Arkadaşlar mezuniyet incelemesinde olan öğrenci yazıyordu şimdi mezun yazıyor mezun oldum mu şimdi çok mutlu oldum bundan sonra ne yapmam gerekiyor halk eğitime mi gidiyim yarın çok heyecanlandım şu an

Ben istiyorum ki, neyse boşver zaten olmuyo.
Çok çok çok teşekkürleremrahk yazdı:Tebrikler... tebrikler... tebrikler...

Teşekkürler diplomalar ne zaman gönderilir peki o duyuru aol sayfasında verilir di mi mezun yazdığına göre herhangi bir problem olmaz artık di mi diplomam gelir yani duyurudan sonraBlueberry yazdı:gitmene gerek yok çıkma belgesiyle bildiğim kadarıyla işin yok diplomalar gönderildi duyurusunu bekliyceksin bizim gibiburcu966 yazdı:Arkadaşlar mezuniyet incelemesinde olan öğrenci yazıyordu şimdi mezun yazıyor mezun oldum mu şimdi çok mutlu oldum bundan sonra ne yapmam gerekiyor halk eğitime mi gidiyim yarın çok heyecanlandım şu an![]()
tekrar hayırlı olsun
Sizde mi Ankara dasınız şehir farkı olabilir belki tam bir bilgim yok.. ama benim ki 5 gün falan sürdü çok kısa bir süre bende şaşırdım Allaha Şükür bir sorun çıkmadı umarım sende en kısa sürede mezun olursunEbru93 yazdı:Hadi bakalım gözün aydın:)Allah üniversiteyi nasip eder inşallah düşünüyorsan.Benim ki neden mezun yazmadı senle aynı zamanda sınava girdik ve bitti benim mezuniyet incelemesi diyor hala daha göndermediler mi acaba

Teşekkürler aynen sizinle aynı zamanda girdik ek sinav sayesinde hepimiz mezun oldukmuratpek yazdı:diplomayı alman için 2 ay bekle bizim gibiburcu966 yazdı:Arkadaşlar mezuniyet incelemesinde olan öğrenci yazıyordu şimdi mezun yazıyor mezun oldum mu şimdi çok mutlu oldum bundan sonra ne yapmam gerekiyor halk eğitime mi gidiyim yarın çok heyecanlandım şu antbrler

Yok ben Ankara'da oturmuyorum adanadayım belki de ondandırburcu966 yazdı:Sizde mi Ankara dasınız şehir farkı olabilir belki tam bir bilgim yok.. ama benim ki 5 gün falan sürdü çok kısa bir süre bende şaşırdım Allaha Şükür bir sorun çıkmadı umarım sende en kısa sürede mezun olursunEbru93 yazdı:Hadi bakalım gözün aydın:)Allah üniversiteyi nasip eder inşallah düşünüyorsan.Benim ki neden mezun yazmadı senle aynı zamanda sınava girdik ve bitti benim mezuniyet incelemesi diyor hala daha göndermediler mi acaba)
ADALET
Evet ondan olabilir benim sınava girdiğim yerde adanadan gelen bir kız vardı sen o musun yoksaEbru93 yazdı:Yok ben Ankara'da oturmuyorum adanadayım belki de ondandırburcu966 yazdı:Sizde mi Ankara dasınız şehir farkı olabilir belki tam bir bilgim yok.. ama benim ki 5 gün falan sürdü çok kısa bir süre bende şaşırdım Allaha Şükür bir sorun çıkmadı umarım sende en kısa sürede mezun olursunEbru93 yazdı:Hadi bakalım gözün aydın:)Allah üniversiteyi nasip eder inşallah düşünüyorsan.Benim ki neden mezun yazmadı senle aynı zamanda sınava girdik ve bitti benim mezuniyet incelemesi diyor hala daha göndermediler mi acaba)

aynı okulda girmedik zaten ben halide edip okulunda girmiştim senin ki başka yerdeydi dediğin kişi ben değilim:)
ADALET
Hmm doğru o kadar çok yabancı şehirden gelen kişi vardı ki sınavda ankaradan katılan bir kaç kişi vardıEbru93 yazdı:aynı okulda girmedik zaten ben halide edip okulunda girmiştim senin ki başka yerdeydi dediğin kişi ben değilim:)

Aynen okulun önüne gittiğimde yolun kenarı hep farklı plakalı araçlarla doluydu kimileri bildiğin yastık battaniye getirmişler uyuyorlardı içinde ama hava buz gibiydi sınav günü:)
ADALET