Ders Seçme İşlemi.
-
Ders Seçme İşlemi.
Merhaba arkadaşlar daha öncede yazmıştım en sonunda aktif oldu durumum ders seçebilecem ama yardım edebilecek varmı ? En önemli sorum şu olacak aslında benim toplam 87 kredim var ygs ye girme hakkım varmı daha doğrusu bu sene AÖL mezun olabilirmiyim ? Toplam dönemimde 7 olarak gözüküyor. Eğer mezun olamayacak gibi bir durumum varsa Dershane'ye yazıldım mecbur geri iptal etmek zorundayım
. Bilgilerinizi bekliyorum lütfen..

Re: Ders Seçme İşlemi.
ygs girebilirsin ocak sınavından alcağın kredi ile ek sınavları da dahil edersek mezun olma şansın var ama hesabını iyi yapmalısın düşük kredi alırsan herşey ters döner...kısacası şansın var ama herşey sna bağlı 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
-
Çok teşekkürler cevabınız için. Dediğim gibi dershaneye gidiyorum düşük bir kredi alma gibi lüksüm kalmadı artıkBlueberry yazdı:ygs girebilirsin ocak sınavından alcağın kredi ile ek sınavları da dahil edersek mezun olma şansın var ama hesabını iyi yapmalısın düşük kredi alırsan herşey ters döner...kısacası şansın var ama herşey sna bağlı

35 kredi geliyor artık o yüzden şansın yüksek 

-
Şimdi o zaman 35+35+35 mi oluyor ? Yani 105+87 toplamda 192 ediyorBlueberry yazdı:35 kredi geliyor artık o yüzden şansın yüksek

şöyle anlatayım daha kolay anlarsın...Mesut Dogan yazdı:Şimdi o zaman 35+35+35 mi oluyor ? Yani 105+87 toplamda 192 ediyorBlueberry yazdı:35 kredi geliyor artık o yüzden şansın yüksektam mezun oluyorum şansa bak
Hep bir işaret beklemiştim bu bi işaretmi acaba
Neyse çok soru sordum size ama bi tane daha sorsam 35 kredi için kaçar net gerekiyor ? Bu dersleri nasıl seçecem
iki soru oldu kusura bakma.
sınavda sorulan 20 sorudan 10 tanesi doğru yapman 50 ile o dersi geçmeni sağlar...50 altı o dersten kalman demektir...
bu dersleri nasıl seçcem derken sana verilen öğrenci şifresiyle aöl resmi sayfasına girip öğrenci girişi yaparak ders seçim butonundan, sana seçmen için verilen derslerin özellikle ortak dersleri seçmen olcaktır eksik kalan kredi ( 35 krediye tamamlaman gerek) seçmeli derslerden seçeceksin...
seçtiğin derslerin kredi toplamı 35 olcaktır

-
Sisteme giriş yaptığımda zorunlu dersler var ordan dönemi 7 olanlarımı seçeceğim önce ? Sonrada seçmeli dersleri ?
evet aynen öyleMesut Dogan yazdı:Sisteme giriş yaptığımda zorunlu dersler var ordan dönemi 7 olanlarımı seçeceğim önce ? Sonrada seçmeli dersleri ?