Beklemek Beklemek Beklemek.. :(

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
Ebru93
Doktor

Re: Beklemek Beklemek Beklemek.. :(

Mesaj gönderen Ebru93 » 30 Eki 2014, 03:24

muratpek yazdı:
Ebru93 yazdı:Bir sorum olacak:bu diplomayı almak için parayı ne zaman bankalara yatıracağız zamanını bilmiyorum.
bankaya para yatırmana gerek yok diploma parası kalktı. ayrıca diplomanı aralığın 25 in de felan alabilirsin ama mezun olduğun dönem cok önemli ben mesela bu ayın 2O sinde mezun oldum muhtemel aralığın 20 sinde Allahın izniyle diplomamı alırım. ocağa kalmaz yani.
Iyi yapmışlar diyeceğim de keşke bunu kaldırdıkları gibi üniversite harç paralarını da kaldırsalar valla okumak bile parayla

ADALET

KGamze
Doçent

Mesaj gönderen KGamze » 30 Eki 2014, 03:30

Burcu, benim dershanem de düz lise mezunu, lise döneminde aşırı tembel birisi vardı. Kendisi bana anlatmıştı üniversite sınavlarına hazırlandığında bakmış matematiksiz olmuyor dershaneye kayıt olmuş yıllar içerisinde matematiğini geliştirmiş. Sadece matematiğe asılmış ve yapabiliyordu ama sende gözden çıkarmalısın uzun bir süreyi.

Anlayacağın bizim gibi temeli dahi olmayan öğrenciler bile başarabiliyor önemli olan çalışmak,gayret etmek.
Ben bu yaşıma kadar hep kaçtım matematikten, sırf üniversitede ders olarak öğretiyorlar diye sınıf öğretmenliği yazmadım puanım yetiyordu. Şimdi bıçak kemiğe dayandı dgs ve kpss gireceğim mecburen öğrenmek zorundayım. Keşke diyorum dershanede matematik hocasından etüt alsaymışım, benim gibi üzerine gitmezsen geliştiremezsin.

burcu966
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen burcu966 » 30 Eki 2014, 04:05

KGamze yazdı:Burcu, benim dershanem de düz lise mezunu, lise döneminde aşırı tembel birisi vardı. Kendisi bana anlatmıştı üniversite sınavlarına hazırlandığında bakmış matematiksiz olmuyor dershaneye kayıt olmuş yıllar içerisinde matematiğini geliştirmiş. Sadece matematiğe asılmış ve yapabiliyordu ama sende gözden çıkarmalısın uzun bir süreyi.

Anlayacağın bizim gibi temeli dahi olmayan öğrenciler bile başarabiliyor önemli olan çalışmak,gayret etmek.
Ben bu yaşıma kadar hep kaçtım matematikten, sırf üniversitede ders olarak öğretiyorlar diye sınıf öğretmenliği yazmadım puanım yetiyordu. Şimdi bıçak kemiğe dayandı dgs ve kpss gireceğim mecburen öğrenmek zorundayım. Keşke diyorum dershanede matematik hocasından etüt alsaymışım, benim gibi üzerine gitmezsen geliştiremezsin.
Ben kızılayda özel bir dershaneye yazıldım isim vermiyorum ama ordaki iki bayan hocanın anlatımı o kadar kötüydü ki kaldı ki öyle hocalardan ders almak dershane hocaların özel ders vermeleri dershane tarafından pek hoş karşılanmıyor zaten yasak gizli saklı anca ama etüd le olacak iş değil hele ki temel yoksa ve erkek hocaların bu konuda daha verimli olduğunu düşünüyorum ben şimdi ODTÜ den mezun olmuş makine mühendisi ama matematik dersi veren bir hocayla anlaştım verimli olur inşallah ve hoca erkek erkek hocaların anlatımı daha güzel daha başarılılar bu konuda..

Kullanıcı avatarı
Berber
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Berber » 30 Eki 2014, 04:31

Tabi biz erkekler 10 parmağımızda 10 değil 20 marifet teşhir ederiz. :wink:

burcu966
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen burcu966 » 30 Eki 2014, 05:12

REHBER yazdı:Tabi biz erkekler 10 parmağımızda 10 değil 20 marifet teşhir ederiz. :wink:
Ben matematik öğretmenler için söylemiştim ama iltifat olarak kabul ettiniz öyle olsun bakalım :D :)

Kullanıcı avatarı
TheRummer
Doktor

Mesaj gönderen TheRummer » 30 Eki 2014, 05:43

Diplomayı ben basıp vereceğim :mrgreen:
Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.

Mustafa Kemal ATATÜRK

KGamze
Doçent

Mesaj gönderen KGamze » 30 Eki 2014, 14:30

İyi yapmışsın Burcu tebrik ederim ve başarılar diliyorum. Sabır,azim ve sonunda hukuk :gozkırkma:

burcu966
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen burcu966 » 30 Eki 2014, 19:05

KGamze yazdı:İyi yapmışsın Burcu tebrik ederim ve başarılar diliyorum. Sabır,azim ve sonunda hukuk :gozkırkma:
İnşallah canım Teşekkürler

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön