Diploma basıldı
Diploma basıldı
Diplomam basılmış ancak nerede olduğu yazmıyor. direkt açıköğretim lisesi müdürlüğüne gidip oradan diplomayı alabilir miyim ? bugün bir arkadaşımın babası almış diplomayı oradan ama emin olamadım.
Re: Diploma basıldı
evet diploma basılmış ama nerede olduğu yazmıyor
yakınsa HEM gidp istenilen belgelerle alabilirsin, tabi gelmişse

yakınsa HEM gidp istenilen belgelerle alabilirsin, tabi gelmişse

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
zaten diploma o müdürlükte basılıyor galiba, gidip alabilirim heralde ya
gece gece aklima takildi.
ankarada mı yaşıyorsun ?ozanjames yazdı:zaten diploma o müdürlükte basılıyor galiba, gidip alabilirim heralde ya
kasımın ilk haftası denmişti acele edyor gibisin diplomayla işin yoksa bekleyebilirsin

aynen ankaradayım. üniversiteye vereceğim için, bir de arkadaşım aldığı için hemen almak istiyorum
sisteme giriş yaptıktan sonra, mezuniyet işlemleri kısmından öğrenebilirsin.Ebru93 yazdı:Benim diploma da basılmış mıdır,acaba nerden öğreneceğiz?
hangi dönem mezun olmuştun 3.dönemmi yoksa ek sınavla mı?ozanjames yazdı:aynen ankaradayım. üniversiteye vereceğim için, bir de arkadaşım aldığı için hemen almak istiyorum
ADALET
Ebru93 yazdı:hangi dönem mezun olmuştun 3.dönemmi yoksa ek sınavla mı?ozanjames yazdı:aynen ankaradayım. üniversiteye vereceğim için, bir de arkadaşım aldığı için hemen almak istiyorum
3.dönem
ebruuu sen beni öldürcenEbru93 yazdı:Benim diploma da basılmış mıdır,acaba nerden öğreneceğiz?

3. dönem mezunlarınki daha yeni basılmış daha elimize bile geçmedi yanii

Bende o bölüm yok mezuniyet incelemesi diyor o dediğin bölüm önceden vardı sonradan kapatmışlarozanjames yazdı:sisteme giriş yaptıktan sonra, mezuniyet işlemleri kısmından öğrenebilirsin.Ebru93 yazdı:Benim diploma da basılmış mıdır,acaba nerden öğreneceğiz?
ADALET
Blueberry yazdı:ebruuu sen beni öldürcenEbru93 yazdı:Benim diploma da basılmış mıdır,acaba nerden öğreneceğiz?ek sınav mezunları bekliycek ocağı
![]()
3. dönem mezunlarınki daha yeni basılmış daha elimize bile geçmedi yanii

ADALET
sen ek sınavla mı mezun oldun, 3.dönem mi ?Ebru93 yazdı:Bende o bölüm yok mezuniyet incelemesi diyor o dediğin bölüm önceden vardı sonradan kapatmışlarozanjames yazdı:sisteme giriş yaptıktan sonra, mezuniyet işlemleri kısmından öğrenebilirsin.Ebru93 yazdı:Benim diploma da basılmış mıdır,acaba nerden öğreneceğiz?
Blueberry,senin dediğin Ocak ayı diploması 1. Ek sınav için mi 2. Ek sınav için mi ben 2. Ek sınavla mezun oldum çünkü
ADALET