ders seçimi
-
ders seçimi
arkadaşlar ben yeni kayıt oldum yani ders seçimi hakkında hiç bişey bilmiyorum sizden tek ricam sizce hangi dersleri seçmeliyim bölümüm muhasebe 24 kredi alabiliyorum yani ders hangi dersleri seçsem benim için daha faydalı olur 

Re: ders seçimi
Ortak zorunlu ders verebileceklerini onları vermeden mezun olamıyorsunuz çünkü seçmeli ders seçme şuanlık.
ADALET
-
abi ortak seçtim ama matematik kimya f felan onları veremiceğimi düşündüğüm için onları almadım din kültürü 3
felsefe 1
ink.tar.ve Atatürkçülük 1
yabancı dil 1
dil anlatım 3
sağlık bilgisi 2
dil anlatım 5
edebiyat 3
fizik 1
sağlık bilgisi 1
dil anlatım 4
sence bunlar nasıl
felsefe 1
yabancı dil 1
dil anlatım 3
sağlık bilgisi 2
dil anlatım 5
edebiyat 3
fizik 1
sağlık bilgisi 1
dil anlatım 4
sence bunlar nasıl
bunların hepsi zorunluysa tamam ama o matematiği falan da bugün değilse de yarın secmek zorundasınız zorunlu ders olduğu için ya muaf olacaksın veremeyip ya da vereceksingokhan1910 yazdı:abi ortak seçtim ama matematik kimya f felan onları veremiceğimi düşündüğüm için onları almadım din kültürü 3
felsefe 1
yabancı dil 1
dil anlatım 3
sağlık bilgisi 2
dil anlatım 5
edebiyat 3
fizik 1
sağlık bilgisi 1
dil anlatım 4
sence bunlar nasıl
ADALET
-
ben şimdilik bu dersleri seçtim hepsinin yanında ortak yazıyor yani sıkıntı olmaz değilmi
Yok olmaz ama bu derslerden bazılarını veremezsen 2.sınavında da o veremediğin dersleri seç ki muaf olabilesin veremedim seçmeyeceğim deme
ADALET
- ahmetfurkan
- Çırak
- İletişim:
Arkadaşlar bende ders seçimi yapacağım en fazla kaç kredilik ders seçebiliyorum ve önce geçemeyeciğimi düşündüğüm dersleri seçip muaf mı olmalıyım yardımcı olurmusunuz?
Versace on my bitch nigga.

35 kredilik seçebiliyorsun.ortak derslerin varsa seç onları verebileceklerini de veremeyeceklerinide seçebilirsiniz sonuçta öyle yada böyle o dersleri ya vereceksin ya muaf olacaksın
ADALET
- ahmetfurkan
- Çırak
- İletişim:
Peki lise 1de kaldığım için tasdiknamemi almıştım, yine lise 1 denmi başlayacağım?
Versace on my bitch nigga.

Evet, nerden bıraktıysan ordan devam ediliyor kredilerde ona göre örgünde okuduğun da ekleniyor
ADALET