Çıkma belgemi açık öğretim büro aracılığı ile faxladım.17 ekim tarihinden sonra mezun olduğumdan dolayı ek yerleştirme veya normal yerleştirme ayırmaksızın 7 kasıma kadar kaydımı yaptırabileceğim.Yalnız şunu gördümki yök ve aöf bürolara bilgi edinme sisteminde oturan insanlar haram ekmek yiyorlar.Yanlış bilgilendirme yaparak insanları yanıltıyorlar.
ÖSYS Ek Kayıt
2014 ÖSYS sonunda, Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinden birine yerleştirildiyseniz ve orta öğretim kurumlarından sorumluluk sınavı veya ek sınav sonucunda yeni mezun olmuş iseniz buradan başvuru yapınız.
Buradan başvuru yapacağım.
Hakkımı aradım ve Kazandım...
Hakkımı aradım ve Kazandım...
Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK
Re: Hakkımı aradım ve Kazandım...
Senin adına çok sevindim. AÖF hayatında başarılar... 

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Teşekkür ederim abi aöf"ü tercih etmemin sebebi yaşımın örgün eğitim için geç olduğu vede şu an çalıştığım sektörde bölüm olduğu için tercih ettim,umarım derslere çalışmaya vakit bulur zamanında bitiririm.En azından çocuklarıma lise mezunuyum dememeliyim örnek olmak için.emrahk yazdı:Senin adına çok sevindim. AÖF hayatında başarılar...

Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK
Teşekkür ederim,bu ülkede hakkını aramassan hakkını vermiyorlar.Ebru93 yazdı:Hadi bakalım gözün aydın
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK
Evet ama istisna olarak hakkını arayıpta bulamayan da var ama sen o sınıfa iyi ki girmedin:)şanslısın
ADALET
sevindim hoşgeldin tekrardan aöf'eTheRummer yazdı:Çıkma belgemi açık öğretim büro aracılığı ile faxladım.17 ekim tarihinden sonra mezun olduğumdan dolayı ek yerleştirme veya normal yerleştirme ayırmaksızın 7 kasıma kadar kaydımı yaptırabileceğim.Yalnız şunu gördümki yök ve aöf bürolara bilgi edinme sisteminde oturan insanlar haram ekmek yiyorlar.Yanlış bilgilendirme yaparak insanları yanıltıyorlar.
ÖSYS Ek Kayıt
2014 ÖSYS sonunda, Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinden birine yerleştirildiyseniz ve orta öğretim kurumlarından sorumluluk sınavı veya ek sınav sonucunda yeni mezun olmuş iseniz buradan başvuru yapınız.
Buradan başvuru yapacağım.

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Gözün aydın olsun başarılarının devamını diliyorum.
Mezun olmak nasıl bir duygu
Bu arada bu foruma çok yaķışıyorsunuz arada bir uğra derim.
Mezun olmak nasıl bir duygu
Bu arada bu foruma çok yaķışıyorsunuz arada bir uğra derim.
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK