Yeni katıldım. Merak ettiğim konular var.

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
minanur

Yeni katıldım. Merak ettiğim konular var.

Mesaj gönderen minanur » 04 Kas 2014, 01:21

Bugün okuldan ayrılmak zorunda kaldım devamsızlık hakkım dolmuştu zaten.. Şimdi ancak 3 şubatta yeni kayıt yaptırabilirmişim. Benim merak ettiğim şey ise kredi eski okulumdan ne kadar kredi gelir ki? Güzel sanatlar 10. sınıftım. Ve gerçekten zor mu evde çalışıp sınavlara girmek? Çevremden olumsuz tepkiler alıyorum ama tek çarem bu okuyup güzel sanatlar Akademisi'ne girmek istiyorum bunun için hem sınavları verip hemde yetenek sınavına hazırlanmam gerek gerçekten çok korkuyorum başaramazsın evde diyorlar bu kararım yüzünden annem benimle konuşmuyor.. Aklıma kredi olayı takıldı yardımcı olursanız sevinirim

Kullanıcı avatarı
TheRummer
Doktor

Re: Yeni katıldım. Merak ettiğim konular var.

Mesaj gönderen TheRummer » 04 Kas 2014, 01:36

Örgün eğitimde geçtiğin derslerin kredileri gelecek.Zor değil evde çalışmak düzenli bir şekilde çalışrsan rahatlıkla geçersin dersleri.Geçme notu 50 oldu.Kaygılanmana gerek yok planlı ve düzenli çalış istediklerini elde et pelinden koş. :wink:
Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.

Mustafa Kemal ATATÜRK

minanur

Mesaj gönderen minanur » 04 Kas 2014, 01:47

Umarım öyle olur. Etrafımdakiler açık liseye kötü gözle bakıyor ama bence öyle değil.. Çok zor gelmez umarım çünkü çalışırsam yaparım. Bir de matematiğim çok kötü muaf olmak varmış matematikten muaf olursam diploma alıp üniversiteye girebilir miyim?

Kullanıcı avatarı
Ebru93
Doktor

Mesaj gönderen Ebru93 » 04 Kas 2014, 01:48

Evet muaf olduğun dersleri vermek zorunda değilsin kalmazsın diplomanı da alırsın istediğin üniversiteye de gidersin puanına göre
ADALET

“Sınavlar” sayfasına dön