Lütfen yardım edin

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Re: Lütfen yardım edin

Mesaj gönderen Doçent » 04 Kas 2014, 23:58

minanur yazdı:Umarım söylediğiniz gibi olur teşekkür ederim. Sırf bu yüzden şuan annem benimle konuşmuyor. Diplomamı almak çok istiyorum acaba okulu bırakmakta hata mı ettim diyorum ama çalışırsam başarabilir miyim ki..
biz 30 yaşında lise bitirip üni başlıyorsak senin neyin eksik mina :25:

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 05 Kas 2014, 11:37

Blueberry yazdı:
minanur yazdı:Umarım söylediğiniz gibi olur teşekkür ederim. Sırf bu yüzden şuan annem benimle konuşmuyor. Diplomamı almak çok istiyorum acaba okulu bırakmakta hata mı ettim diyorum ama çalışırsam başarabilir miyim ki..
biz 30 yaşında lise bitirip üni başlıyorsak senin neyin eksik mina :25:
+1
Resim

RecCcer 37
Uzman

Mesaj gönderen RecCcer 37 » 05 Kas 2014, 22:20

Bende geçen sene devamsızlıktan lise 4.sınıfta geçtim. Annemi bırak akrabalarımdan bile laf işittim . Başkalarıyla kıyasladılar. Bak bunun oğlu okuyor sen evde oturuyor işe gir vs. vs. Ben üni.sınavında örgünde okuyan ve 4 yıl dershaneye giden kuzenlerimden daha yüksek alınca hepsi şap aşağı oturdu.
MEZUN 29 HAZİRAN 2015

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 06 Kas 2014, 17:56

RecCcer 37 yazdı:Bende geçen sene devamsızlıktan lise 4.sınıfta geçtim. Annemi bırak akrabalarımdan bile laf işittim . Başkalarıyla kıyasladılar. Bak bunun oğlu okuyor sen evde oturuyor işe gir vs. vs. Ben üni.sınavında örgünde okuyan ve 4 yıl dershaneye giden kuzenlerimden daha yüksek alınca hepsi şap aşağı oturdu.
Bir +1 de sana RecCer37. Tebrikler.

İşte minanur görüyor musun en güzel cevabı. Sen çalışmana bak. Eleştirenler cevabını alır gün geldiğinde :28:
Resim

“Sınavlar” sayfasına dön