Merhaba arkadaşlar. ocak 1992 doğumluyum ve 2.eksınav'da MEZUN oldum Şükür..
Arkadaşlar ben 2 yıl tecil ettirmiştim Askerliğimi, hak tanındığı için. Aralıkda tecilim bitiyor benim şöyle bir düşüncem vardı sizlerle paylaşmak istiyorum.
Askere gönüllü komando olarak gidip son 6 ay kala Uzmanlık sınavlarına girip orada kalmayı düşünüyordum.. Ben kesin olabileceğime inanıyorum, fizik,dayanıklılık ve inançlarım doğrultusunda..
Fakat 10 kişiden 9'u kesinlikle Uzman olarak kalmamı tavsiye etmeyip, Önce Eğitim dediler.. Bu konuda aşırı kararsızım ve Şimdi Lise diplomam ile tecil hakkım varmış sanırım..
Ne yapacağımı bilmiyorum içimden geldi yazmak istedim hem sizin fikirlerinizi almak isterim..
Saygılar
Sizlere Danışmak İstiyorum
-
- Acemi
Sizlere Danışmak İstiyorum
Şeytan insanı uçuruma sürükleyip sonra yüzüstü bırakıp rezil rüsvay eder.
(Furkan suresi 27/29)
“Her insan hata eder. Hata işleyenlerin en hayırlıları tövbe edenlerdir.”
(Tirmizî, Kıyâme, 49; İbn Mâce, Zühd, 30)[/color]
(Furkan suresi 27/29)
- yeşil gözlü
- Uzman
Re: Sizlere Danışmak İstiyorum
Oncelikle mezuniyetin hayirli olsun soruna gelirsek askeriyede calismak zorduri lk once egitimini tamamla derim bir sepebten dolayi ciktiginda elinde bir diploman olur en azindan tanidigim.biriside sinava girip orda kaldi ama sonra saglik sebebiyle cikartmak durumunda kaldilar suan ise kafe gibi bir yerde calisiyor hakkinda hayirlisi olsun insallah
Kişinin geleceğe dönük umutları şimdiki gücünün kaynağıdır.
Maxwel
Maxwel
Bence Önce Egitim Ondan Sonra Askere Git Derim. Yapmış Biri Olarak Tecrübe Konuşuyor 

13. Dönem
134 Kredi
134 Kredi
Tabi ki önce eğitim derim ben de...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Askere gitmeden önceki söylenen klasik söz "askerde uzman olarak kalacağım".Askere gittikten 6 ay sonra konuşulan söz 5 milyar maaş verseler genede kalmam.Kendi şahsım adına yapılacak iş değil.
Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
- Acemi
Peki 2 yıl tecil ettirttim hak tanındı şimdi diplomam ile gitsem tekrar tecil ettirebilirmiyimemrahk yazdı:Tabi ki önce eğitim derim ben de...
Haklısın.. Herkes böyle diyor aşırı zormuşTheRummer yazdı:Askere gitmeden önceki söylenen klasik söz "askerde uzman olarak kalacağım".Askere gittikten 6 ay sonra konuşulan söz 5 milyar maaş verseler genede kalmam.Kendi şahsım adına yapılacak iş değil.
teşekkür ederim..yeşil gözlü yazdı:Oncelikle mezuniyetin hayirli olsun soruna gelirsek askeriyede calismak zorduri lk once egitimini tamamla derim bir sepebten dolayi ciktiginda elinde bir diploman olur en azindan tanidigim.biriside sinava girip orda kaldi ama sonra saglik sebebiyle cikartmak durumunda kaldilar suan ise kafe gibi bir yerde calisiyor hakkinda hayirlisi olsun insallah
teşekkür ederim..memoli63 yazdı:Bence Önce Egitim Ondan Sonra Askere Git Derim. Yapmış Biri Olarak Tecrübe Konuşuyor
Şeytan insanı uçuruma sürükleyip sonra yüzüstü bırakıp rezil rüsvay eder.
(Furkan suresi 27/29)
(Furkan suresi 27/29)