Resmim tam net değil??
Resmim tam net değil??
Okulun müdürü webcamden çekti resmimi,fakat tam net değil yüzüm.Eşarbım gölge yaptığı için çıkmamış karanlık duruyo.Sorun olurmu sizce ?Sorun oluyorsa eğer kendimde değiştirebilirmiyim ? (yardımlütfen)
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Re: Resmim tam net değil??
Yüzünüz tam anlamıyla görünmüyorsa sınavda sorun olabilir bence HALK eğitime gidip bir yetkiliyle görüşün .
Bence Bi Sorun Olacagını Düşünmüyorum Halk Egitimin Umursayacagınıda
Siz Yinede Görüşün İlerde Sıkıntı Olursa Görüştügünüz İçin Şikayet Edebilme Hakkınız Olur En Azından..

13. Dönem
134 Kredi
134 Kredi
- rüfeyde
- Doçent
yeni cektirdigin fotografla git bence ben öyle yapmıstım degiştirmislerdi

Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
rüfeyde yazdı:yeni cektirdigin fotografla git bence ben öyle yapmıstım degiştirmislerdi![]()
yeni derken?nasıl yani müdürün çektiği resimlemi?yüzüm net değil onda ama..haberlerde izlemiştim kız saçını sarıya boyattığı için sınava almamışlardı çok üzüldüm banada olmasın aynı şey

- rüfeyde
- Doçent
çok endişeli isen 4 adet vesikalıke cektir onunla halk egitime git demek istemistim ben öyle yapmıştım yenilemişlerdi
teşekkürlerrüfeyde yazdı:çok endişeli isen 4 adet vesikalıke cektir onunla halk egitime git demek istemistim ben öyle yapmıştım yenilemişlerdi

- rüfeyde
- Doçent
Rica ederim canım
yenisin sanırım hoşgeldinn 

Bence milleti halk eğitim merkezine gitmeye zorlamak yerine bunu biz sistemde kendimiz yapsak daha iyi olur .Herkes kendi hesabına girer ve webcamden resmini çeker.Ama bizim devlette o akıl nerede?
Ben ilk kayıt olduğumda ......
okul müdürüne özellikle söyledim.Tamam ekleyeceğim dedi.Bir baktım sınav günü resim yok.
Sınavda görevliye bu sefer açıklama yapmak zorunda kaldım ben resim vermiştim diye.
Ondan sonra gittim HEMde hallettirdim.
Ben ilk kayıt olduğumda ......

Sınavda görevliye bu sefer açıklama yapmak zorunda kaldım ben resim vermiştim diye.
Kara_Kedi yazdı:Bence milleti halk eğitim merkezine gitmeye zorlamak yerine bunu biz sistemde kendimiz yapsak daha iyi olur .Herkes kendi hesabına girer ve webcamden resmini çeker.Ama bizim devlette o akıl nerede?
Ben ilk kayıt olduğumda ......okul müdürüne özellikle söyledim.Tamam ekleyeceğim dedi.Bir baktım sınav günü resim yok.
Devlettte O Akıl Varda Bizim Millette Bu Fotoğraf Aşkı Varken Self Çeker Atarlar Oraya

13. Dönem
134 Kredi
134 Kredi