Sınavda neler oluyor ???
Sınavda neler oluyor ???
Çok merak ediyorum ilk defa sınava giricem acaba sınav kaç saat sürüyo.benim 16 dersim var neyapıcam bilmiyorum hepsi birdenmi vericem nasıl olacak
???

Re: Sınavda neler oluyor ???
Bende ağustosta ilk sinavim girmiştim bu 2. Olacak
sınav süresi yeterli 180 dakika süre veriliyor
Birileri yani matematik 1 gibi
mesela 1.oturumda
ıngilizce 1,fizik 1,boyoloji1,dil ve anlatım 1
Coğrafya 1,din kültürü ve ahlak bilgisi 1
verilir...
2.oturumda
tarih 1,türk edebiyatı 1,kimya 1
Sağlık bilgisi 1,matematik 2
Veriliyor
Sen bunları seçmissindir
o yüzden yazdım
sınav süresi yeterli 180 dakika süre veriliyor
Birileri yani matematik 1 gibi
mesela 1.oturumda
ıngilizce 1,fizik 1,boyoloji1,dil ve anlatım 1
Coğrafya 1,din kültürü ve ahlak bilgisi 1
verilir...
2.oturumda
tarih 1,türk edebiyatı 1,kimya 1
Sağlık bilgisi 1,matematik 2
Veriliyor
Sen bunları seçmissindir
o yüzden yazdım
Kredi:193
Dönem:8
<3mezun<3
<3mezun<3

Çok Basit Sadece Okuyarak Geçebilirsin Ama Çalışmak Şarttt
9 Dogruyla Geçiyosun.

13. Dönem
134 Kredi
134 Kredi
10 doğruya geçiliyor:)memoli63 yazdı:Çok Basit Sadece Okuyarak Geçebilirsin Ama Çalışmak Şarttt9 Dogruyla Geçiyosun.
Kredi:193
<3mezun<3
<3mezun<3

Bayağı veriyolar desenize 3 saat ooooooooooo
Rabbim yardımcı olsun
teşekkürler verdiğiniz bilgiler için

Rabbim yardımcı olsun

teşekkürler verdiğiniz bilgiler için

- rüfeyde
- Doçent
Hiç heyecan yapma vakit çok rahat yetiyor zaten
Birde tavsiyem sınav sonrası kitapcıgı al bunun için kitapcıgına isimini yaz muhakkak sonra mesela 1 oturum kitabını bazı okullar ikinci oturuma girerken belirli bir yere koyuyorlar onu ögretmene sorarak ögrenirsin
Bunun faydası ne dersen sıkları onada işaretliyorsun ve en geç 1 hafta sonrasında soruları aöl cevapları ile acıklıyor böylece 1 ay beklemene gerek kalmıyor

Birde tavsiyem sınav sonrası kitapcıgı al bunun için kitapcıgına isimini yaz muhakkak sonra mesela 1 oturum kitabını bazı okullar ikinci oturuma girerken belirli bir yere koyuyorlar onu ögretmene sorarak ögrenirsin
Bunun faydası ne dersen sıkları onada işaretliyorsun ve en geç 1 hafta sonrasında soruları aöl cevapları ile acıklıyor böylece 1 ay beklemene gerek kalmıyor

Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
Kafam karıştı ne kitapcığı rüfeydecimrüfeyde yazdı:Hiç heyecan yapma vakit çok rahat yetiyor zaten![]()
Bunun faydası ne dersen sıkları onada işaretliyorsun ve en geç 1 hafta sonrasında soruları aöl cevapları ile acıklıyor böylece 1 ay beklemene gerek kalmıyor![]()

- rüfeyde
- Doçent
Sarecim öncelikle 3 oturumda aynı okulda oluyor
1 2 ve 3 oturum kitapcıkları yani hani gecmıs donem soruları varya onlar bir kitapcıkta oluyor o kitapcıkdan soruyu okuyup kodlama kagıdına kodluyorsun ama aynı zamanda kitapcıga da işaretlersen karsılastırma sonucu daha erken ogrenıyorsun hangı dersleri geçtigini bunun icin kitapcıgına ismini yaz ve sıkları ıkısınede kodla : )
1 2 ve 3 oturum kitapcıkları yani hani gecmıs donem soruları varya onlar bir kitapcıkta oluyor o kitapcıkdan soruyu okuyup kodlama kagıdına kodluyorsun ama aynı zamanda kitapcıga da işaretlersen karsılastırma sonucu daha erken ogrenıyorsun hangı dersleri geçtigini bunun icin kitapcıgına ismini yaz ve sıkları ıkısınede kodla : )
Ben sanıyodumki o kitapçığı bizden alıyolarrüfeyde yazdı:Sarecim öncelikle 3 oturumda aynı okulda oluyor

- rüfeyde
- Doçent
alıyorlar ama sonra veriyorlar canım sınav bitiminde 

Üniversiteden sıkıldım açık öğretim Sınavlarına girmek istiyorum. 

rüfeyde yazdı:alıyorlar ama sonra veriyorlar canım sınav bitiminde
Rüfeydeycim a

Sare,mesela Cumartesi günü sınava gireceksin 1.oturum saat 10 da başlıyor atıyorum 5 dersten giriyorsun o saat arası sonra öğlen 2de 2.oturum yapılıyor aynı gün onada atıyorum 5 derse giriyorsun o gün gireceğin sınavlar bitiyor,ertesi günü de sabah 10 da 3. Oturum yapılıyor yine atıyorum ondada 3 dersten sınav oluyorsun böylelikle bitiyor.
ADALET
Şimdi anladım çok sağol ya, böylesi daha iyiymişEbru93 yazdı:Sare,mesela Cumartesi günü sınava gireceksin 1.oturum saat 10 da başlıyor atıyorum 5 dersten giriyorsun o saat arası sonra öğlen 2de 2.oturum yapılıyor aynı gün onada atıyorum 5 derse giriyorsun o gün gireceğin sınavlar bitiyor,ertesi günü de sabah 10 da 3. Oturum yapılıyor yine atıyorum ondada 3 dersten sınav oluyorsun böylelikle bitiyor.

- rüfeyde
- Doçent
Aradaş anlatmıs sarecim sectigin dersleri yazarsan 1 2 ve 3 oturumda hangilerine gireceksin yardımcı olabilirim