acil yardım
acil yardım
arkadaslar dıploma basılmıs Diploma Defteri Nerede ? : İSTANBUL-BEYOĞLU yanı beyoglu halk egitimde midir diplomam_? cıkma belgem okulda onu almam gerekiyor mu ? TEŞEKKÜRLER
Re: acil yardım
çıkma belgesi almana gerek yok diploman basılmış zatenderun-i yazdı:arkadaslar dıploma basılmıs Diploma Defteri Nerede ? : İSTANBUL-BEYOĞLU yanı beyoglu halk egitimde midir diplomam_? cıkma belgem okulda onu almam gerekiyor mu ? TEŞEKKÜRLER

evet diploman beyoğlunda olcak gönderildiğinde kırmızı yazıyla diplomanız beyoğluna gönderilmiştir yazacak

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Üniversiteye kaydolurken, çıkma belgesini teslim ettiysen eğer; diplomanı almadan önce çıkma belgeni üniversiteden isteyeceksin tekrar. Sonra belgeyi Halk Eğitime teslim edip, diplomayı öyle alacaksın. Diplomayı da üniversiteye vereceksin...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
arkadaşlar benim arşiv bilgisinde diplomayi hatayda
gösteriyor orda kayit oldum ama şu an başka yerde
oturuyorum diplomanın şu anki oturduğum şehre
gelmesi için nr yapabilirim(henüz mezun değilim)
gösteriyor orda kayit oldum ama şu an başka yerde
oturuyorum diplomanın şu anki oturduğum şehre
gelmesi için nr yapabilirim(henüz mezun değilim)
Kredi:193
Dönem:8
<3mezun<3
Dönem:8
<3mezun<3

teşekkür ederimemrahk yazdı:Üniversiteye kaydolurken, çıkma belgesini teslim ettiysen eğer; diplomanı almadan önce çıkma belgeni üniversiteden isteyeceksin tekrar. Sonra belgeyi Halk Eğitime teslim edip, diplomayı öyle alacaksın. Diplomayı da üniversiteye vereceksin...