ben ağustosta mezunum
1-2015 te yapılacak ygs girebilirmiyim?
2 - sözelciyim ygs kaçtan iyi puan almam gerekir?
3- aof 4 yıllık düşünüyorum öğretmenlik olabilir nerden ne kadar puan almam gerek?
aof ile ilgili
Re: aof ile ilgili
Kredin 102 ve üzeri ise ygs"ye girebilirsin.
Sözel için ygs-3 ve ygs-4 bölümünden yüksek puan alman lazım.
2014 ösym tercih kılavuzundan eskişehir açık öğretim fakültesi puanlarına bakabilirsin.Okul puanın ile 240 250 al yerleşirsin bu puan ile ek tercihlerede kalmazssın.
Ben 230 ile yerleştim 2 yıllık bölüme.
2014 ösym tercih kılavuzundan eskişehir açık öğretim fakültesi puanlarına bakabilirsin.Okul puanın ile 240 250 al yerleşirsin bu puan ile ek tercihlerede kalmazssın.
Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK
TheRummer yazdı:Kredin 102 ve üzeri ise ygs"ye girebilirsin.
Kredim 136 şuanda 4 yillik istiyorum ve de hic bilgim yok aof icin
Türkiye Laik'tir Laik kalacak !!!
kredi 170 dönem 10
kredi 170 dönem 10
YGS'ye başvurma hakkın var; başvurular Ocak ayında olur muhtemelen, ÖSYM tarihleri açıklayacaktır. AÖF için YGS'nin hangi puan türünden puan almalıyım diye bir durum yok, hangisinden yüksek puan alırsan, ondan tercih yaparsın. Sözelci olduğu için YGS'nin "Türkçe ve Sosyal Bilimler" adlı iki testini çözersin ve şöyle 250 civarı bir puan alırsan 4 yıllık bir bölüme yerleşirsin...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
emrahk yazdı:YGS'ye başvurma hakkın var; başvurular Ocak ayında olur muhtemelen, ÖSYM tarihleri açıklayacaktır. AÖF için YGS'nin hangi puan türünden puan almalıyım diye bir durum yok, hangisinden yüksek puan alırsan, ondan tercih yaparsın. Sözelci olduğu için YGS'nin "Türkçe ve Sosyal Bilimler" adlı iki testini çözersin ve şöyle 250 civarı bir puan alırsan 4 yıllık bir bölüme yerleşirsin...
Teşekkürler
Türkiye Laik'tir Laik kalacak !!!
kredi 170 dönem 10
kredi 170 dönem 10