hos buldummu ???

Foruma Yeni Katılan Arkadaşlar, Kendiniz Burdan Tanıtınız. Not: İsim, Yaş, Şehir Şeklinde...
burcu966
Yardımcı Uzman

Re: hos buldummu ???

Mesaj gönderen burcu966 » 22 Eki 2014, 23:43

Öncelikle hoşgeldin daha yolun başındasın biz mezun oldukta ne oldu lanet sonuçlar açıklanmıyor rahat rahat oh be mezunum bile diyemiyoruz bu aol insanı sinir ediyor çalışmaktan beynin sulanmış ben sağ bileğimi hissetmiyordum yazı yazmaktan beynim Nevrim dönüyordu ve mezun olmakla bitmiyor ne yazık ki önümüzde uzun bir yol var :) umarım bir an önce bitirirsin sende

Kullanıcı avatarı
TheRummer
Doktor

Mesaj gönderen TheRummer » 24 Kas 2014, 14:40

burcu966 yazdı:Öncelikle hoşgeldin daha yolun başındasın biz mezun oldukta ne oldu lanet sonuçlar açıklanmıyor rahat rahat oh be mezunum bile diyemiyoruz bu aol insanı sinir ediyor çalışmaktan beynin sulanmış ben sağ bileğimi hissetmiyordum yazı yazmaktan beynim Nevrim dönüyordu ve mezun olmakla bitmiyor ne yazık ki önümüzde uzun bir yol var :) umarım bir an önce bitirirsin sende
Burcu konu 2007"de açılmış. :hehe: O üniversiteyide bitirmiştir. :tipik:
Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Kullanıcı avatarı
Berber
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Berber » 24 Kas 2014, 15:16

:mrgreen: :22: :mrgreen:

burcu966
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen burcu966 » 24 Kas 2014, 15:54

TheRummer yazdı:
burcu966 yazdı:Öncelikle hoşgeldin daha yolun başındasın biz mezun oldukta ne oldu lanet sonuçlar açıklanmıyor rahat rahat oh be mezunum bile diyemiyoruz bu aol insanı sinir ediyor çalışmaktan beynin sulanmış ben sağ bileğimi hissetmiyordum yazı yazmaktan beynim Nevrim dönüyordu ve mezun olmakla bitmiyor ne yazık ki önümüzde uzun bir yol var :) umarım bir an önce bitirirsin sende
Sen diplomanı alabildin mi sende 2.ek sınav sonrası mezun olmuştun herhalde

Kullanıcı avatarı
TheRummer
Doktor

Mesaj gönderen TheRummer » 24 Kas 2014, 15:56

burcu966 yazdı:
TheRummer yazdı:
Sen diplomanı alabildin mi sende 2.ek sınav sonrası mezun olmuştun herhalde
Diploma nerede yazısı boş ama diploma basılmış.
Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.

Mustafa Kemal ATATÜRK

“Kendinizi Tanıtın” sayfasına dön