35 Kredi HK.

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
Dersatatürk
Uzman Doktor

35 Kredi HK.

Mesaj gönderen Dersatatürk » 25 Kas 2014, 00:52

Arkadaşlar kredi sistemi değişmiş hergün MEB in sayfasına giriyorum hergün kendi ögrenci mesajlarıma bakıyorum bugun bussuru mesaj gelmiş ben 30 kredilik ders seçmiştim . Ne yapabilirim 147 aradım bunu beyan ettim bana sayfayı takip ederek guncel bilgilere ulaşabilirsiniz diyor yalnız ben hergun giriyorum ve bunun hakkında bir bilgi yok ne yapabilirim dilekçe milekçe veririm benım şunun şurasında 61 kredim kalmış bunların sorumsuzluğu yüzünden ögretim hayatımdan tutun özel hayatıma kadar herşeyim aksıyor var mı böyle birşey ? Benim gibi başka mağdur insanlar var mı ne yapabilirim yardımcı olun lütfen . Çalışmayan sorumsuz bir insan olsam tamam hakediyorum dicem ama çıkardığım notları forumda bile paylaşıyorum derslere çalışıyorum . Gerçekten kendimi kötü hissettim haksızlık bu .

Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir. #Deizm

Resim

Okulun vereceği ilim ve irfan sayesindedir ki Türk Milleti, Türk Sanatı, Ekonomisi, Türk Şiir ve Edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Re: 35 Kredi HK. (ACİL)

Mesaj gönderen Doçent » 25 Kas 2014, 00:57

onların sorumsuzluğu diye birşey yok senin dikkatsizliğin :43:

bir aydır nerdeyse forumda bu konuda başlıklarımız oldu tartışıldı ve konuşuldu :!: :!:

sende foruma düzenli gelen birisin bunu nasıl es geçtin hayret ediyorum :26:

sağlık olsun artık yapabilceğin birşey yok :43:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

Kullanıcı avatarı
Dersatatürk
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Dersatatürk » 25 Kas 2014, 01:13

İsminizi bilmiyorum ama bir bayan olduğunuzun kanaatindeyim . Hanımefendi ben her gün mesajlarımı kontrol ediyorum . Her gün resmi sayfayı takip ediyorum . Her gün bu foruma giriyorum . Sağlıklı olarak derslerime çalışıyorum forumumuzda'da bunları paylaşıyorum . Nasıl olur'da sizce benim dikkatsizliğim olabilir rica ediyorum sizden bana söyler misiniz . Resmi sayfayı ziyaret edin var mı bir duyuru ? Resmi sayfanın her bir duyurusu burada'da paylaşılıyor ama orada yapılmadığı için burada'da yok . Hayır onu geçtim bugün sabah mesajlarıma baktığımda hiçbir şey yoktu , akşam birde baktım 15 tane mesaj gelmiş . Nasıl oluyor bu ? Bu benim sorumsuzluğum mu oluyor ? Gerçekten elinizi vicdanınıza koyun bir düşünün .

Resim

Okulun vereceği ilim ve irfan sayesindedir ki Türk Milleti, Türk Sanatı, Ekonomisi, Türk Şiir ve Edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 25 Kas 2014, 01:24

:arrow: http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic ... 33&t=13256

bak bu açılmış başlıklardan sadce bir tanesi!

yoğun bir dönem geçirdik ek sınavlar derken dikkatinden kaçmış olabilir bak geçmiş konulara forumda konuşulduğunu görürsün :ok:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

Kullanıcı avatarı
rüfeyde
Doçent

Re: 35 Kredi HK.

Mesaj gönderen rüfeyde » 25 Kas 2014, 01:37

Çokta dert etme bence arkadaşım olan olmus kredin zaten az kalmıs e ıkıncı sınavla mezun olursun sıkıntı yapma :24:
Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!

Kullanıcı avatarı
Dersatatürk
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Dersatatürk » 25 Kas 2014, 01:45

Ben her konuya bakamıyorum ki forumda sosyal bir hayatım var , ailevi sorunlarım , bu yılkı gireceğim YGS , LYS var bunların dışında zaman ayırabiliyorum , kendimi geçtim insanlar çalışıyorlar , çocuklu bayanlar var . Umarım ki tek benim başıma gelmiştir mesajların bir anda gelmesi ama gerçekten çok üzüldüm o 5 kredi benim için ne kadar önemliydi bilemezsiniz . Matematik 2 yi bu döneme alıp muaf edip diğer dönemden 32 kredi alıp mezun olabilirdim . Şimdi 3 döneme girmek zorunda kalıcam . Bimer'e mesaj attım , AÖL 'e mesaj attım daha ne yapabilirim bilmiyorum , geri dönmeyeceklerdir ama bir umut işte gerçekten çok üzgünüm bu durum için .

Resim

Mustafa Kemal ATATÜRK

Kullanıcı avatarı
rüfeyde
Doçent

Mesaj gönderen rüfeyde » 25 Kas 2014, 02:03

Evet ben o bayanlardanım mesela :39:
Bende 30 kredi secmiştim eşim askerde idi bende ailemin yanında idim netim yoktu sonra bir ara net buldum biyerden foruma girdigimde gördum ve hemen ilave yaptım dedigim gibi uzulme ve mat-2 bu donem bende aldım yani calısınca neden olmasın ki yapabiliriz belki takılma bu kadar senı dıger derslerindede etkiler :45:

Kullanıcı avatarı
Dersatatürk
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Dersatatürk » 25 Kas 2014, 02:14

rüfeyde yazdı:Evet ben o bayanlardanım mesela :39:
Bende 30 kredi secmiştim eşim askerde idi bende ailemin yanında idim netim yoktu sonra bir ara net buldum biyerden foruma girdigimde gördum ve hemen ilave yaptım dedigim gibi uzulme ve mat-2 bu donem bende aldım yani calısınca neden olmasın ki yapabiliriz belki takılma bu kadar senı dıger derslerindede etkiler :45:
Okuma isteğiniz ve çabanızdan dolayı tebrik ederim sizi . Desteğiniz içinde teşekkür ederim umarım bir insiyatif gösterirler'de üç beş gün açarlar şu ders seçme ekranını . Olmaz ise'de dediğiniz gibi bu durumu gözardı edip yinede derslerime çalışacağım. :)

Resim

Mustafa Kemal ATATÜRK

Kullanıcı avatarı
rüfeyde
Doçent

Mesaj gönderen rüfeyde » 25 Kas 2014, 02:16

Dersatatürk yazdı:
rüfeyde yazdı:Evet ben o bayanlardanım mesela :39:
Okuma isteğiniz ve çabanızdan dolayı tebrik ederim sizi . Desteğiniz içinde teşekkür ederim umarım bir insiyatif gösterirler'de üç beş gün açarlar şu ders seçme ekranını . Olmaz ise'de dediğiniz gibi bu durumu gözardı edip yinede derslerime çalışacağım. :)

Teşekkür ederim :utanma:
Ve takılma bencede öyle yap :tipik:

“Sınavlar” sayfasına dön