İyileştirme projesi yardım lütfen :)
İyileştirme projesi yardım lütfen :)
arkadaşlar bir projeye başvurdumda sizinde yardımlarınızı düşüncelerinizi bekliyorum. hani böyle doğal hayatımızda yaşantımızda iyileştirmeye yönelik olsaydı iyi olurdu dediğiniz şeyler illaki vardır onlardan ne kadar aklınıza geliyorsa yazın yardımcı olun bana şimdiden teşekkürler
Re: İyileştirme projesi yardım lütfen :)
aklıma gelen öncelikle nasıl her aileye doktor verildiyse ailelere özel psikolog tahsis edilmeli...bu neyi düzeltir neyi iyleştirir? aile içinde ruhsal dengesi bozuk insanların ailedeki bireylere sözlü ve aleni şiddetin önüne geçer...toplumumuzun buna ihtiyacı var!
evde yaşlı bakımı için ayrıca devletin sağladığı sosyal yardım güzel fakat o kişiye bakanların da normal psikolojide olup olmadığı tetkik edilsin!!!
sıırf evladı diye bakımını üstlenen kişiler hastaya 'hasta' kafa ile bakmasın
evde yaşlı bakımı için ayrıca devletin sağladığı sosyal yardım güzel fakat o kişiye bakanların da normal psikolojide olup olmadığı tetkik edilsin!!!
sıırf evladı diye bakımını üstlenen kişiler hastaya 'hasta' kafa ile bakmasın

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Re: İyileştirme projesi yardım lütfen :)
Evlerde ilk yardım eğitimi verilmeli afetlere karşı veya ev ortamında ki kazalara karşı tabi bunlar canlandırılarak yapılmalı,bu zamanda çoğu insan ya bunun eksikliğinden ölüyor ya da geç kalmadan:(
ADALET