Nasıl Ders Çalışmalıyım ?
-
- Yardımcı Asistan
Nasıl Ders Çalışmalıyım ?
kötü bir soru ama sormak zorundayım
ders nasıl çalışacağımı hiç bilmiyorum bu konuda yardımcı olacak varmı birde günde kaç saat ders çalışmalıyım lise 1 ?

- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Re: Nasıl Ders Çalışmalıyım ?
En büyük yalnış kaç saat çalışmalıyım . Elinden geldiğince çalışmalısın 12 , 13 dersten giriyoruz koskoca 3,4 ayda işlenen konularının sınavlarını 1 günde oluyoruz .
Sözel dersleri notlarını kendi anlıcağım şekilde yazıyorum sonra o yazdığım notları okuyorum üstüne çıkmıs soruların testlerini çözüyorum . Sayısal derslerde ise internette video bulup anlamaya çalışıyorum onların notlarını alıp problem çözüyorum . Son sayısal olarak matematik 2 kaldı mesela sayısaldan onuda önümüzdeki dönem secicem . İstersen benim yaptığım gibi çalış en düşük aldığım kredi 22'di.
Sözel dersleri notlarını kendi anlıcağım şekilde yazıyorum sonra o yazdığım notları okuyorum üstüne çıkmıs soruların testlerini çözüyorum . Sayısal derslerde ise internette video bulup anlamaya çalışıyorum onların notlarını alıp problem çözüyorum . Son sayısal olarak matematik 2 kaldı mesela sayısaldan onuda önümüzdeki dönem secicem . İstersen benim yaptığım gibi çalış en düşük aldığım kredi 22'di.
-
- Yardımcı Asistan
birde şimdi ilk sınavlar 1.dönem kitaplarından olucak dimi 2015'de ki diğer 2 sınavda 2.dönem kitaplarınımı kapsayacak.
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Sen şimdi ne seçtiysen gidip o kitapları alıcaksın . Biyoloji 1 ise Biyoloji 1 kitabını alıcaksın . İkinci dönem Biyoloji 2 seçersen biyoloji 2 kitabını alıcan . Okudğun her dönem kitabın degişicek .
-
- Uzman
Bu forumda ders notların paylaşan arkadaşlarımız var.Onlarada göz at istersen 

MEZUN 29 HAZİRAN 2015
bende bu sene ilk defa açıktan devam ediyorum sitedeki arkadaşlar sağolsunlar hangi notları istediysem verdiler hepsini indirdim onlardan çalışıp geçmiş testlerden çözüyorum ve cok kalıcı oluyor sende öyle yapabilirsin evdeki kitapların daha yüzüne bakmadım bütün notlarımı burdan aldım diyebilirim ama 1 hafta kala kitaptanda çalışcam eksiklerimi tamamlıycam emin ol geçmiş testleri çözerken cok akılda kalıcı oluyor ama önce notlara çalış sonra testleri cevaplarına bakarak çöz sonra cevapları bi kenara at kendin çöz zamanla doğru oranın artıyor:))
Kalan 246 kredi 4 zorunlu ders 

-
- Yardımcı Asistan
Almış olduğun ders notlarını banada verebilirmisin ?atesates yazdı:bende bu sene ilk defa açıktan devam ediyorum sitedeki arkadaşlar sağolsunlar hangi notları istediysem verdiler hepsini indirdim onlardan çalışıp geçmiş testlerden çözüyorum ve cok kalıcı oluyor sende öyle yapabilirsin evdeki kitapların daha yüzüne bakmadım bütün notlarımı burdan aldım diyebilirim ama 1 hafta kala kitaptanda çalışcam eksiklerimi tamamlıycam emin ol geçmiş testleri çözerken cok akılda kalıcı oluyor ama önce notlara çalış sonra testleri cevaplarına bakarak çöz sonra cevapları bi kenara at kendin çöz zamanla doğru oranın artıyor:))
bütün hepsi pano anasayfada var hepsini rahatlıkla bulup indirebilirsin fakat kitaplarınlada karsılastır bazı konular değişmiş olabiliyor...YunusEmre53 yazdı:Almış olduğun ders notlarını banada verebilirmisin ?atesates yazdı:bende bu sene ilk defa açıktan devam ediyorum sitedeki arkadaşlar sağolsunlar hangi notları istediysem verdiler hepsini indirdim onlardan çalışıp geçmiş testlerden çözüyorum ve cok kalıcı oluyor sende öyle yapabilirsin evdeki kitapların daha yüzüne bakmadım bütün notlarımı burdan aldım diyebilirim ama 1 hafta kala kitaptanda çalışcam eksiklerimi tamamlıycam emin ol geçmiş testleri çözerken cok akılda kalıcı oluyor ama önce notlara çalış sonra testleri cevaplarına bakarak çöz sonra cevapları bi kenara at kendin çöz zamanla doğru oranın artıyor:))
Kalan 246 kredi 4 zorunlu ders 

sa arkadaşlar ocak 3, 4 açıköğretim sınavına gircem çıkmış sorulara hangi döneme çalışmam gerek bilgisi olan varmı
-
- Yardımcı Asistan
1. Dönem kitapları gerekli.yusuf34 yazdı:sa arkadaşlar ocak 3, 4 açıköğretim sınavına gircem çıkmış sorulara hangi döneme çalışmam gerek bilgisi olan varmı
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
şuan kaçıncı dönemdesin???yusuf34 yazdı:sa arkadaşlar ocak 3, 4 açıköğretim sınavına gircem çıkmış sorulara hangi döneme çalışmam gerek bilgisi olan varmı