Uzun bi aradan sonra tekrar merhaba

YKS ( TYT, AYT, YDT ) Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
tayfun29
Uzman Doktor

Uzun bi aradan sonra tekrar merhaba

Mesaj gönderen tayfun29 » 06 Ara 2014, 17:32

Evet arkadaşlar bir kaç aydır siteye giremiyordum YGS'ye çalışmaktan dolayı.Bi halinizi hatrınızı sorayım dedim ayrıca tuttuğum notları falan atıyorum inşAllah sizde hırslanır daha iyi çalışırsınız.Elimden gelen her konuda yardımcı olmak isterim.Çalışamayan arkadaşlar vs. sorularını başlık altından sorabilir.Tavsiyeleriniz varsa kaynak veya çalışma şekli olarak bende dinlemek isterim.

Not tutma şeklim

Resim

Bu da kaynaklarımın resmi

Resim

Burada YGS Paragraf tamamı çözümlü dışında hepsini öneririm.

Etrafında ki kurt görünümlü kuzulara değil kuzu görünümlü kurtlara dikkat et

Kullanıcı avatarı
Berber
Uzman Doktor

Re: Uzun bi aradan sonra tekrar merhaba

Mesaj gönderen Berber » 07 Ara 2014, 10:38

afferin bıdık azimle devam et artı oda sistemini beğendim.

Kullanıcı avatarı
TheRummer
Doktor

Mesaj gönderen TheRummer » 07 Ara 2014, 14:47

Merhaba tayfun kolay gelsin kardeşim,umarım hayallerine ulaşırsın.Çalışmadan hiç bir şey elde edilmiyor.
Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.

Mustafa Kemal ATATÜRK

tayfun29
Uzman Doktor

Mesaj gönderen tayfun29 » 07 Ara 2014, 16:46

REHBER yazdı:afferin bıdık azimle devam et artı oda sistemini beğendim.
Eyvallah abi.Uğraşıyoruz bakalım inşAllah istediğimiz puanı alırız.

tayfun29
Uzman Doktor

Mesaj gönderen tayfun29 » 07 Ara 2014, 16:48

TheRummer yazdı:Merhaba tayfun kolay gelsin kardeşim,umarım hayallerine ulaşırsın.Çalışmadan hiç bir şey elde edilmiyor.
Eyvallah inşAllah herkes istediğine ulaşır.Hele bu devirde daha da zor çalışıp okuyan bile zor iş buluyor okumayanın vay haline.

Kullanıcı avatarı
TheRummer
Doktor

Mesaj gönderen TheRummer » 07 Ara 2014, 17:00

tayfun29 yazdı:
TheRummer yazdı:Merhaba tayfun kolay gelsin kardeşim,umarım hayallerine ulaşırsın.Çalışmadan hiç bir şey elde edilmiyor.
Eyvallah inşAllah herkes istediğine ulaşır.Hele bu devirde daha da zor çalışıp okuyan bile zor iş buluyor okumayanın vay haline.

İş bulmanın okumak yada okumamak ile alakası yok.Bir arkadaşımın abisi 4 yıllık işletme mezunu muhasebeci.Adam iş beğenmiyor yıllardır oturuyor evde ve bunun gibi çok var.Çalışan adama iş çok tabi okumanın faydası var şöyle diyebiliriz çok iyi bir üniversitede iyi bir bölüm bitireceksinki o zaman adam gibi iş bulasın.
Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.

Mustafa Kemal ATATÜRK

tayfun29
Uzman Doktor

Mesaj gönderen tayfun29 » 07 Ara 2014, 17:12

TheRummer yazdı:
tayfun29 yazdı:

İş bulmanın okumak yada okumamak ile alakası yok.Bir arkadaşımın abisi 4 yıllık işletme mezunu muhasebeci.Adam iş beğenmiyor yıllardır oturuyor evde ve bunun gibi çok var.Çalışan adama iş çok tabi okumanın faydası var şöyle diyebiliriz çok iyi bir üniversitede iyi bir bölüm bitireceksinki o zaman adam gibi iş bulasın.
Şimdi tam olarak okumak ya da okumamak ile alakası yok diyemeyiz çünkü Türkiye'de işsizlik oranına mensup olan insanların %55 i ortaokulu anca bitirmiş.%35 civarı liseyi bitirmiş yani kademeli olarak yükseliyor burada gördüğümüz şey eğitim seviyesi yükseldikçe işsizlik oranının azaldığı gözle görülüyor.
Ancak senin dediğinde doğru iş beğenmeyen çok kişi var.4 yıl üniversite bitiriyor 2.5 milyar maaş mı alıcam ben diyor.Bitirdin bitirdin ne hangi okuldan hangi bölümü bitirdin birde onu söyle.Okuduğunda da en iyisini okumaya çalışacaksın.

Kullanıcı avatarı
Berber
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Berber » 07 Ara 2014, 21:11

Evet iyi bir üniversiteden kasıt iyi bir bölüm okumak ise katılıyorum size adam gitmiş bana 2 yıllık atların ayaklarına takılan nal işi yapan bölüm bitirmiş diyor ki Türkiye ' de okunmaz diyor. :mrgreen: :mrgreen:

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 07 Ara 2014, 21:15

aramıza dönmene sevindim, İnşallah çalışmanın karşılığını alırsın tabi bizde ben kazanmayı gerçekten çok istiyorum.
Allah bize zihin açıklığı versin (Amin)

tayfun29
Uzman Doktor

Mesaj gönderen tayfun29 » 08 Ara 2014, 06:32

REHBER yazdı:Evet iyi bir üniversiteden kasıt iyi bir bölüm okumak ise katılıyorum size adam gitmiş bana 2 yıllık atların ayaklarına takılan nal işi yapan bölüm bitirmiş diyor ki Türkiye ' de okunmaz diyor. :mrgreen: :mrgreen:
Öyle şimdi 50.000 tane memur mezun olsa 50.000 ' i de iş bulamaz.Ama 150.000 doktor mezun olsa 150.000 doktorda iş bulur. :)

tayfun29
Uzman Doktor

Mesaj gönderen tayfun29 » 08 Ara 2014, 06:34

htc-directioner yazdı:aramıza dönmene sevindim, İnşallah çalışmanın karşılığını alırsın tabi bizde ben kazanmayı gerçekten çok istiyorum.
İnşAllah kesin bir dönüş demeyelimde artık kısa vadeli olarak bakıcam çünkü takıldın mı çıkamıyosun :D sende yaşıyorsundur eminim.

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 08 Ara 2014, 13:28

tayfun29 yazdı:
htc-directioner yazdı:aramıza dönmene sevindim, İnşallah çalışmanın karşılığını alırsın tabi bizde ben kazanmayı gerçekten çok istiyorum.
İnşAllah kesin bir dönüş demeyelimde artık kısa vadeli olarak bakıcam çünkü takıldın mı çıkamıyosun :D sende yaşıyorsundur eminim.
haklısın aynen katılıyorum

tayfun29
Uzman Doktor

Mesaj gönderen tayfun29 » 08 Ara 2014, 16:01

htc-directioner yazdı:
tayfun29 yazdı:
haklısın aynen katılıyorum
Daha sınava da hiç hazırlanamadım :D YGS ' den sonumuz hayrola bayağıda ders seçmişim.

DERS KODU
135 TARİH 5
157 COĞRAFYA 7
158 COĞRAFYA 8
422 FİZİK - 2 ORTAK 2
432 KİMYA - 2 ORTAK 2
501 YABANCI DİL - 7 ORTAK
502 YABANCI DİL - 8 ORTAK
527 SEÇMELİ YABANCI DİL 7
528 SEÇMELİ YABANCI DİL 8
628 SEÇMELİ TÜRK EDEBİYATI 8
999 MATEMATİK - 2 ORTAK 6

emisdesign

Mesaj gönderen emisdesign » 08 Ara 2014, 18:15

Hocam merhaba bende ygsye hazırlanıyorum.Hedefim istanbul hukuk. Hocam bir kaç sorum var cevaplarsanız cok mutlu olacagım.Ygs dilbilgisi icin ne önerirsin fenayım. Birde geometri için ne önerirsin? Temelden baslasım geometriye. Ygs dilbilgisi fena:( halletmem gerek.nasıl calısmamı önerirsin?
Çalış genç arkadaşım çalış! Namer de muhtaç olmak ölmekten beterdir!

tayfun29
Uzman Doktor

Mesaj gönderen tayfun29 » 08 Ara 2014, 19:04

emisdesign yazdı:Hocam merhaba bende ygsye hazırlanıyorum.Hedefim istanbul hukuk. Hocam bir kaç sorum var cevaplarsanız cok mutlu olacagım.Ygs dilbilgisi icin ne önerirsin fenayım. Birde geometri için ne önerirsin? Temelden baslasım geometriye. Ygs dilbilgisi fena:( halletmem gerek.nasıl calısmamı önerirsin?
Dil bilgisi için tek tek not edip çalışman lazım benimde zorlandığım bir konu duvarda asılı olanlar dil bilgisi baktıysan.Geometri diyosan onu bu saatten sonra yapamazsın malesef hiç zamanını kaybetme temelini atman 1 aydan fazlasını alır o temelden anca 1 soru geliyor.

“YKS ( TYT, AYT, YDT )” sayfasına dön