Not tutma şeklim

Bu da kaynaklarımın resmi

Burada YGS Paragraf tamamı çözümlü dışında hepsini öneririm.
Eyvallah abi.Uğraşıyoruz bakalım inşAllah istediğimiz puanı alırız.REHBER yazdı:afferin bıdık azimle devam et artı oda sistemini beğendim.
Eyvallah inşAllah herkes istediğine ulaşır.Hele bu devirde daha da zor çalışıp okuyan bile zor iş buluyor okumayanın vay haline.TheRummer yazdı:Merhaba tayfun kolay gelsin kardeşim,umarım hayallerine ulaşırsın.Çalışmadan hiç bir şey elde edilmiyor.
tayfun29 yazdı:Eyvallah inşAllah herkes istediğine ulaşır.Hele bu devirde daha da zor çalışıp okuyan bile zor iş buluyor okumayanın vay haline.TheRummer yazdı:Merhaba tayfun kolay gelsin kardeşim,umarım hayallerine ulaşırsın.Çalışmadan hiç bir şey elde edilmiyor.
Şimdi tam olarak okumak ya da okumamak ile alakası yok diyemeyiz çünkü Türkiye'de işsizlik oranına mensup olan insanların %55 i ortaokulu anca bitirmiş.%35 civarı liseyi bitirmiş yani kademeli olarak yükseliyor burada gördüğümüz şey eğitim seviyesi yükseldikçe işsizlik oranının azaldığı gözle görülüyor.TheRummer yazdı:tayfun29 yazdı:Eyvallah inşAllah herkes istediğine ulaşır.Hele bu devirde daha da zor çalışıp okuyan bile zor iş buluyor okumayanın vay haline.TheRummer yazdı:Merhaba tayfun kolay gelsin kardeşim,umarım hayallerine ulaşırsın.Çalışmadan hiç bir şey elde edilmiyor.
İş bulmanın okumak yada okumamak ile alakası yok.Bir arkadaşımın abisi 4 yıllık işletme mezunu muhasebeci.Adam iş beğenmiyor yıllardır oturuyor evde ve bunun gibi çok var.Çalışan adama iş çok tabi okumanın faydası var şöyle diyebiliriz çok iyi bir üniversitede iyi bir bölüm bitireceksinki o zaman adam gibi iş bulasın.
Öyle şimdi 50.000 tane memur mezun olsa 50.000 ' i de iş bulamaz.Ama 150.000 doktor mezun olsa 150.000 doktorda iş bulur.REHBER yazdı:Evet iyi bir üniversiteden kasıt iyi bir bölüm okumak ise katılıyorum size adam gitmiş bana 2 yıllık atların ayaklarına takılan nal işi yapan bölüm bitirmiş diyor ki Türkiye ' de okunmaz diyor.![]()
İnşAllah kesin bir dönüş demeyelimde artık kısa vadeli olarak bakıcam çünkü takıldın mı çıkamıyosunhtc-directioner yazdı:aramıza dönmene sevindim, İnşallah çalışmanın karşılığını alırsın tabi bizde ben kazanmayı gerçekten çok istiyorum.
Allah bize zihin açıklığı versin (Amin)
haklısın aynen katılıyorumtayfun29 yazdı:İnşAllah kesin bir dönüş demeyelimde artık kısa vadeli olarak bakıcam çünkü takıldın mı çıkamıyosunhtc-directioner yazdı:aramıza dönmene sevindim, İnşallah çalışmanın karşılığını alırsın tabi bizde ben kazanmayı gerçekten çok istiyorum.
Allah bize zihin açıklığı versin (Amin)sende yaşıyorsundur eminim.
Daha sınava da hiç hazırlanamadımhtc-directioner yazdı:haklısın aynen katılıyorumtayfun29 yazdı:İnşAllah kesin bir dönüş demeyelimde artık kısa vadeli olarak bakıcam çünkü takıldın mı çıkamıyosunhtc-directioner yazdı:aramıza dönmene sevindim, İnşallah çalışmanın karşılığını alırsın tabi bizde ben kazanmayı gerçekten çok istiyorum.
Allah bize zihin açıklığı versin (Amin)sende yaşıyorsundur eminim.
Dil bilgisi için tek tek not edip çalışman lazım benimde zorlandığım bir konu duvarda asılı olanlar dil bilgisi baktıysan.Geometri diyosan onu bu saatten sonra yapamazsın malesef hiç zamanını kaybetme temelini atman 1 aydan fazlasını alır o temelden anca 1 soru geliyor.emisdesign yazdı:Hocam merhaba bende ygsye hazırlanıyorum.Hedefim istanbul hukuk. Hocam bir kaç sorum var cevaplarsanız cok mutlu olacagım.Ygs dilbilgisi icin ne önerirsin fenayım. Birde geometri için ne önerirsin? Temelden baslasım geometriye. Ygs dilbilgisi fena:( halletmem gerek.nasıl calısmamı önerirsin?