Günümüzde Filozof Varmıdır?
Re: ???????
gül68 yazdı:Arkadaslar gunumuzde filozof var mi
vardır tabi ama meşhur olmamıştır

neden sordun bunu?
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Felsefe kitabima bakiyordumda filozoflarin ozelliklerine falan,,ilginc geldi acaba gunumuzde de boyle insanlar varmidir ki diye dusundum 

felsefeye ilgisi olanlar mutlaka filozof oluyorlargül68 yazdı:Felsefe kitabima bakiyordumda filozoflarin ozelliklerine falan,,ilginc geldi acaba gunumuzde de boyle insanlar varmidir ki diye dusundum

şu an okudugum bir kitap var (psikolog ve filozof) ikisinin olaylara bakış açıları çok derin düşünüyorlar gerçekten

Bende filozofum çok derin düşünürüm ama diplomayı bekliyom işte 

sana mandal vercekler enesRehber yazdı:Bende filozofum çok derin düşünürüm ama diplomayı bekliyom işte

İlginc insalar cok degisik olmalilar,,tanismak konusmak isterdim dogrusu
Deli ilan ediomisler dislanmislar hatta oldurulmusler
Yasadigim cagda olmaktan xok mutluyum...farkliligini bile ortaya koyamadiktan sonra
Yasamak ne kadar zor olurdu
Deli ilan ediomisler dislanmislar hatta oldurulmusler
Yasadigim cagda olmaktan xok mutluyum...farkliligini bile ortaya koyamadiktan sonra
Yasamak ne kadar zor olurdu
En son gül68 tarafından 14 Ara 2014, 23:50 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Fadime abla forumumuzda ben varım filozof söylemiyorsun? Pes yani böyle fırsatları kaçırmayın benim gibi filozoflar 100 yılda bir gelirler 

Vay be forumumuzda varmis oyle insanlarda benim haberim yokmus 

hep fadime abla işte kıymetimi bilmiyorlar gül68 Allah var hiç şüphen olmasın 

madem filozofsun cevap ver bakimRehber yazdı:hep fadime abla işte kıymetimi bilmiyorlar gül68 Allah var hiç şüphen olmasın

beyin mi kalbe ihtiyac duyar yoksa kalp mi beyine

Böyle basit soruları cevaplamıyorum benBlueberry yazdı:madem filozofsun cevap ver bakimRehber yazdı:hep fadime abla işte kıymetimi bilmiyorlar gül68 Allah var hiç şüphen olmasın![]()

doğru çalışmadığın yerden sordumRehber yazdı:Böyle basit soruları cevaplamıyorum benBlueberry yazdı:madem filozofsun cevap ver bakimRehber yazdı:hep fadime abla işte kıymetimi bilmiyorlar gül68 Allah var hiç şüphen olmasın![]()

gaz mı veriyorsun bana ben böyle gaza gelmem 

Günümüzde filozof var fakat bildiğim kadarıyla bana baktıkları gibi ona da aynı gözle baktıkları için inançlarını ve fikirlerini soyleyemiyorlar ne de olsa filozoflar tehlikeli insanlardır zeki ve sürükleyici fikirler 

Sonuna kadar savaşmaya hazırım ve elimden geleni yapıcam !