Isınma Köşesi
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: Isınma Köşesi
hadi bakalım yeni bir konu açıyoruz:
===EN ÇOK NERDE OLMAYI İSTİYORSUNUZ? YA DA HANGİ ÜLKEDE DOĞMAYI İSTERDİNİZ?===
ben iyiki Türkiye'de doğdum başka bir ülkede olmak istemem!!!
===EN ÇOK NERDE OLMAYI İSTİYORSUNUZ? YA DA HANGİ ÜLKEDE DOĞMAYI İSTERDİNİZ?===
ben iyiki Türkiye'de doğdum başka bir ülkede olmak istemem!!!
olmak istediğim yerdeyim başka bor yer istemezdim
bende turkiyeden başka yerde doğmak istemezdim ama bütün arap ülkelerini görmek isterdim.

Kredi:193
Dönem:8
<3mezun<3
<3mezun<3

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
evet ya bende... özellikle Arabistan'ı merak ediyorum!!!tebessümm yazdı:olmak istediğim yerdeyim başka bor yer istemezdimbende turkiyeden başka yerde doğmak istemezdim ama bütün arap ülkelerini görmek isterdim.
- rüfeyde
- Doçent
Türkiyede doğdugum ve olduğum için mutluyum
Önce türkiyeyi sonra dünyayı gezmeyi çok isterdim

Önce türkiyeyi sonra dünyayı gezmeyi çok isterdim

Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
Ben Türkiye' de doğduğum için hiç mutlu değilim. Keşke İran benim Ana vatanım olsa orada doğup orada ölmek isterdim.
Başka ülkede yaşamak istemiyorum vallahi gönlümde narım da gözümde hep İran tütüyor. Babama dedim ki baba ben İran da okumak istiyorum kabul etmedi. Yoksa İran da idim şu anda.
O yüzden Farsça diline girişiyorum gecemi gündüzümü farsçaya kaptırmışım kendimi itikaf ettirmişim kendimi.
Başka ülkede yaşamak istemiyorum vallahi gönlümde narım da gözümde hep İran tütüyor. Babama dedim ki baba ben İran da okumak istiyorum kabul etmedi. Yoksa İran da idim şu anda.
O yüzden Farsça diline girişiyorum gecemi gündüzümü farsçaya kaptırmışım kendimi itikaf ettirmişim kendimi.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
yeni bir konu:::
ARKADAŞLAR HANGİ YILDA DOĞMAK İSTERDİNİZ?
Mesela ben Hz. Muhammed (s.a.v.) döneminde olmak isterdim!!
ARKADAŞLAR HANGİ YILDA DOĞMAK İSTERDİNİZ?
Mesela ben Hz. Muhammed (s.a.v.) döneminde olmak isterdim!!
İmam Hüseyin'in 72 yaren değilde 73 yareni yani o bir yarende ben onun yolunda kurban olsaydım beni de katletselerdi.
ben gitmedim ama gidenler çok güzel diyor zengin bir ülkehtc-directioner yazdı:evet ya bende... özellikle Arabistan'ı merak ediyorum!!!tebessümm yazdı:olmak istediğim yerdeyim başka bor yer istemezdimbende turkiyeden başka yerde doğmak istemezdim ama bütün arap ülkelerini görmek isterdim.

<3mezun<3
<3mezun<3

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
inşallah bize de nasip olur (amin)...tebessümm yazdı:ben gitmedim ama gidenler çok güzel diyor zengin bir ülkehtc-directioner yazdı:evet ya bende... özellikle Arabistan'ı merak ediyorum!!!tebessümm yazdı:olmak istediğim yerdeyim başka bor yer istemezdimbende turkiyeden başka yerde doğmak istemezdim ama bütün arap ülkelerini görmek isterdim.
- rüfeyde
- Doçent
Kesinlikle 590 yılı gibi ilk inananlardan olmayı çok isterdim 

Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Ben orta çağdan biraz daha önce İskandinavya da doğmak isterdim atalarımızın ilk yerleştiği yerlerde ormanda yaşayıp o hayati kendime sunmak isterdim balık avlayıp ormanları katletmeden onları yücelterek yasamak ve dünyaya ve doğaya zarar verilmeyen güzel bir köyde yaslanmak isterdim

Sonuna kadar savaşmaya hazırım ve elimden geleni yapıcam !
ben hep çocuk kalmak ve koyumde hayvanlarına yaşamak isterdim 

<3mezun<3
<3mezun<3

Benim dediğimde buna benzer doga ile başbaşa ve zararsizca hayvanlarla beraber dostcatebessümm yazdı:ben hep çocuk kalmak ve koyumde hayvanlarına yaşamak isterdim

Sonuna kadar savaşmaya hazırım ve elimden geleni yapıcam !
ama her şey hayallerimiz gibi olmuyorCartenza yazdı:Benim dediğimde buna benzer doga ile başbaşa ve zararsizca hayvanlarla beraber dostcatebessümm yazdı:ben hep çocuk kalmak ve koyumde hayvanlarına yaşamak isterdim

<3mezun<3
<3mezun<3