liseden mezunum ygs sınava girecem
liseden mezunum ygs sınava girecem
liseden mezunum ama ygs sınavına girecem askerliğin aralıkğın sonuna kadar tecilli ne yapmam gerekiyor ? 

Re: liseden mezunum ygs sınava girecem
dostum bana kalırsa bununla ilgili umarım forumda bilen biri vardır ama benden söylemesi açık lise bürolarından birine girip oradan yardım ve bilgi alman daha sağlıklı olabilir sonuçta resmi bir işlem olduğundan 

Sonuna kadar savaşmaya hazırım ve elimden geleni yapıcam !
Aol sitesinde askerlik tecil belgeleri var ordan uygun olanı indirip askerlik şubesine götürüceksin.Cartenza yazdı:dostum bana kalırsa bununla ilgili umarım forumda bilen biri vardır ama benden söylemesi açık lise bürolarından birine girip oradan yardım ve bilgi alman daha sağlıklı olabilir sonuçta resmi bir işlem olduğundan
Etrafında ki kurt görünümlü kuzulara değil kuzu görünümlü kurtlara dikkat et
Bende aynı durumdayım. Aralığın sonunda tecilim bitiyor. Açık liseden ağustos ayında mezun olup geçen gün diplomamı aldım. Şimdi bu lise diplomasıyla tekrardan askerliğimi tecil ederler mi? 22 yaşındayım.
Diplomanı alıp askerlik şubesine gidersen 3 yıl lise mezunu statüsünde askerliğini tecil edebilirsin...kobra1 yazdı:liseden mezunum ama ygs sınavına girecem askerliğin aralıkğın sonuna kadar tecilli ne yapmam gerekiyor ?
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk