Hem kör hem sağırRehber yazdı:Aşkın gözü kördür derlerdi inanmazdım bak şimdi inandım

Körler sağırlar birbirini ağırlar gibi bişe aşk

Hem kör hem sağırRehber yazdı:Aşkın gözü kördür derlerdi inanmazdım bak şimdi inandım
doğru hepsi geride kaldı.şimdi güzel sözü bile esirgweyen çok bay varrüfeyde yazdı:Tebessümm ah ah nişanlıyken ne kadar güzeldi dimiSaf saf inanıyorduk böyle dediklerinde
sonra evleniverdik toz pembe hayatımız renklendi
![]()
aşk var ama gerçek aşk azRehber yazdı:Ne yalan söyleyeyim ben aşka hiç inanmam gerçekten erkek bir kıza 3 5 tatlı söz söylüyor kızlar aaa bu erkek bana bunu dedi ben bunun evlenirsem bana kaside okur herhalde sonra dediğin gibi pembe tozlu hayaller yerine gri renkler alıyor
hayatım boyunca hiç bulaşmadım ve bu örnek davranışımla gençlere rehberlik edeceğim ileri de çocuklarım olursa onlara da tabii gene bizim mahallede benden ders alan gençler var tabii abi vallahi helal olsun sana diyorlar özledim o gençleri biteydi şu gurbet
bende kanka kelimesindenRehber yazdı:aşk kelimesinden nefret ediyorum bir de hacı kelimesinden nefret ederim
katılıyorum sana canımrüfeyde yazdı:Tebessüm evet canım var Halbuki Seni Seviyorum demek eşine cocuguna annene babana vs En güzel ve kolay peygamber sünnetidir.![]()
Aşk'a gelince Aşk bence baki bir duygu ondanda yanlız allaha duyulur ama eşler arasında çok kuvvetli bir sevgi var iki farklı insan bir hayatı sürdürüyor düşünsene sevgi olmasa olacak sey degil)
öz güven kötü bir şey mi yarüfeyde yazdı:Enes hay sinir oluyorum şu senin özgüveninekendini beğenmiş herif diyesim geliyor
![]()
![]()
Çogal çoğal ama şu özguvenini ve fevri hareketlerini çogalırken genlerinden ayrıştır ablası![]()
![]()
Dersatatürk o kadar boş konuşuyorsun ki sana cevap yazmak istemiyorum ama yazmamam burada yanlış anlaşılsın istemiyorum diye yazacağım.Dersatatürk yazdı:Hocam Tayfun bey herşeyden kötü bir ibare çalışıyor ona diyeceksin ki . İslam dini mükemmel içinde bir tane bile kötü birşey insanları o kadar iyiki dünyaya sadece barış getiriyor hepsi birer çiçek . O anca o zaman dicek evet kardeşim haklısın . İyi ama diyince beyfendi ''ama ? '' diye sorguluyor . IŞID , Taliban ve aklıma gelmeyenler müslüman değil islamın içinde değil . Bu arada bu gün iki kötü gün olarak tarhie geçiyor . Dün taliban Pakistan'da bir okulu basıp bir öğretmeni benzin dökerek yakmış ve 200 e yakın öğrenciyide kurşuna dizmiş . Ne güzel dinlerini icra ediyor . '' Tayfun burda anlatmak istediğimi sen yine anlamıcaksın ya da yalnış anlıcaksın ama bu Cartenza kardeşimin demek istediği şey her dinin içinde pislik vardır bu pislikler dinde değil dine mensup insanlardadır az muhalefet yapmayı kes! İnsanların söylemek istediklerini anlamaya çalış empati kur kimse senin dinine birşey demiyor ! Dinine mensup katillerden bahsediyor . İslam düşünce'de mükemmel bir din ama uglamada hatalı. Senle farklı bir ortamda konusmak isterdim ama elverişli değil burası . ''Cartenza yazdı:Cümlemden kötü bir ibare yok ve ben şuan ki durumu demedim her kes kendine dedim çelişki diye gösterdiğin şeyler zaten aynı şeyler çelişkiyi göremedim ikisinde de iyi saygı ve iyi şuan ki durumu kötü değil hala bile iyi fakat demek istediğim şu bizde seçilmiş kişi yoktur eğer kırıcı olduysa özür dilerim ve her kes kendinden sorumludur dedin ya hani her koyun kendi bacağından asılır diye işte aynen öyle demek istediğim sadece buydu
Yeni evlendigimizde Vehbi Vakkasğolu gelmişti izmite gitmiştik tabi orda Beni seviyormusun sorusuna verilecek cevap sünnettir demişti uzun bir süre eşimde gitti o durumtebessümm yazdı:katılıyorum sana canımrüfeyde yazdı:Tebessüm evet canım var Halbuki Seni Seviyorum demek eşine cocuguna annene babana vs En güzel ve kolay peygamber sünnetidir.![]()
Aşk'a gelince Aşk bence baki bir duygu ondanda yanlız allaha duyulur ama eşler arasında çok kuvvetli bir sevgi var iki farklı insan bir hayatı sürdürüyor düşünsene sevgi olmasa olacak sey degil)
ama nedense sevdiğine seviyorum demeyi ihmal ediyorlar
kendini beğenmişlik kötü bişe canım özgüvenin ileriside oRehber yazdı:öz güven kötü bir şey mi yarüfeyde yazdı:Enes hay sinir oluyorum şu senin özgüveninekendini beğenmiş herif diyesim geliyor
![]()
![]()
Çogal çoğal ama şu özguvenini ve fevri hareketlerini çogalırken genlerinden ayrıştır ablası![]()
![]()
rüfeyde yazdı:Yeni evlendigimizde Vehbi Vakkasğolu gelmişti izmite gitmiştik tabi orda Beni seviyormusun sorusuna verilecek cevap sünnettir demişti uzun bir süre eşimde gitti o durumtebessümm yazdı:katılıyorum sana canımrüfeyde yazdı:Tebessüm evet canım var Halbuki Seni Seviyorum demek eşine cocuguna annene babana vs En güzel ve kolay peygamber sünnetidir.![]()
ama nedense sevdiğine seviyorum demeyi ihmal ediyorlar
sonralardan bıraktı tabi geçen diyorum Beni seviyormusun ? cevabı aynen şu Sevilmesen çekilecek dert degilsin
![]()
gülsemmi aglasammı kızsammı bilemedim