Isınma Köşesi

Forumumuzda yer almayan konu ve başlıkları burada oluşturabilirsiniz.

Kullanıcı avatarı
rüfeyde
Doçent

Re: Isınma Köşesi

Mesaj gönderen rüfeyde » 17 Ara 2014, 20:11

Rehber yazdı:Aşkın gözü kördür derlerdi inanmazdım bak şimdi inandım :mrgreen:
Hem kör hem sağır :tipik:
Körler sağırlar birbirini ağırlar gibi bişe aşk :lol:

Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!

tebessümm
Doçent

Mesaj gönderen tebessümm » 17 Ara 2014, 20:13

rüfeyde yazdı:Tebessümm ah ah nişanlıyken ne kadar güzeldi dimi :12: Saf saf inanıyorduk böyle dediklerinde :40: sonra evleniverdik toz pembe hayatımız renklendi :lol: :lol:
doğru hepsi geride kaldı.şimdi güzel sözü bile esirgweyen çok bay var :mrgreen:
Kredi:193
Dönem:8
<3mezun<3 :tipik:

Kullanıcı avatarı
Berber
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Berber » 17 Ara 2014, 20:14

Ne yalan söyleyeyim ben aşka hiç inanmam gerçekten erkek bir kıza 3 5 tatlı söz söylüyor kızlar aaa bu erkek bana bunu dedi ben bunun evlenirsem bana kaside okur herhalde sonra dediğin gibi pembe tozlu hayaller yerine gri renkler alıyor

hayatım boyunca hiç bulaşmadım ve bu örnek davranışımla gençlere rehberlik edeceğim ileri de çocuklarım olursa onlara da tabii gene bizim mahallede benden ders alan gençler var tabii :mrgreen: abi vallahi helal olsun sana diyorlar özledim o gençleri biteydi şu gurbet
En son Berber tarafından 17 Ara 2014, 20:16 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

tebessümm
Doçent

Mesaj gönderen tebessümm » 17 Ara 2014, 20:15

Rehber yazdı:Ne yalan söyleyeyim ben aşka hiç inanmam gerçekten erkek bir kıza 3 5 tatlı söz söylüyor kızlar aaa bu erkek bana bunu dedi ben bunun evlenirsem bana kaside okur herhalde sonra dediğin gibi pembe tozlu hayaller yerine gri renkler alıyor

hayatım boyunca hiç bulaşmadım ve bu örnek davranışımla gençlere rehberlik edeceğim ileri de çocuklarım olursa onlara da tabii gene bizim mahallede benden ders alan gençler var tabii abi vallahi helal olsun sana diyorlar özledim o gençleri biteydi şu gurbet
aşk var ama gerçek aşk az

Kullanıcı avatarı
Berber
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Berber » 17 Ara 2014, 20:17

aşk kelimesinden nefret ediyorum bir de hacı kelimesinden nefret ederim

tebessümm
Doçent

Mesaj gönderen tebessümm » 17 Ara 2014, 20:19

Rehber yazdı:aşk kelimesinden nefret ediyorum bir de hacı kelimesinden nefret ederim
bende kanka kelimesinden :mrgreen:

Kullanıcı avatarı
Berber
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Berber » 17 Ara 2014, 20:20

bende sevmiyorum kanka ama dilime bazen öyle bir pelesenk ediyor ki düşünmeden söyleyebiliyorum.

Rüfeyde abla bu sabah saçımı taramak için aynanın karşısına çıktım kendime baktım ve içimden dedim ki benim çoğalmam lazım :mrgreen:

Kullanıcı avatarı
rüfeyde
Doçent

Mesaj gönderen rüfeyde » 17 Ara 2014, 20:22

Tebessüm evet canım var Halbuki Seni Seviyorum demek eşine cocuguna annene babana vs En güzel ve kolay peygamber sünnetidir. :45:

Aşk'a gelince Aşk bence baki bir duygu ondanda yanlız allaha duyulur ama eşler arasında çok kuvvetli bir sevgi var iki farklı insan bir hayatı sürdürüyor düşünsene sevgi olmasa olacak sey degil :))

Kullanıcı avatarı
rüfeyde
Doçent

Mesaj gönderen rüfeyde » 17 Ara 2014, 20:23

Enes hay sinir oluyorum şu senin özgüvenine :isyan: kendini beğenmiş herif diyesim geliyor :lol: :lol:

Çogal çoğal ama şu özguvenini ve fevri hareketlerini çogalırken genlerinden ayrıştır ablası :utanma: :hehe: :hehe:

tebessümm
Doçent

Mesaj gönderen tebessümm » 17 Ara 2014, 20:24

rüfeyde yazdı:Tebessüm evet canım var Halbuki Seni Seviyorum demek eşine cocuguna annene babana vs En güzel ve kolay peygamber sünnetidir. :45:

Aşk'a gelince Aşk bence baki bir duygu ondanda yanlız allaha duyulur ama eşler arasında çok kuvvetli bir sevgi var iki farklı insan bir hayatı sürdürüyor düşünsene sevgi olmasa olacak sey degil :))
katılıyorum sana canım :utanma: ama nedense sevdiğine seviyorum demeyi ihmal ediyorlar :43:

Kullanıcı avatarı
Berber
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Berber » 17 Ara 2014, 20:25

rüfeyde yazdı:Enes hay sinir oluyorum şu senin özgüvenine :isyan: kendini beğenmiş herif diyesim geliyor :lol: :lol:

Çogal çoğal ama şu özguvenini ve fevri hareketlerini çogalırken genlerinden ayrıştır ablası :utanma: :hehe: :hehe:
öz güven kötü bir şey mi ya :mrgreen:

tayfun29
Uzman Doktor

Mesaj gönderen tayfun29 » 17 Ara 2014, 20:26

Dersatatürk yazdı:
Cartenza yazdı:Cümlemden kötü bir ibare yok ve ben şuan ki durumu demedim her kes kendine dedim çelişki diye gösterdiğin şeyler zaten aynı şeyler çelişkiyi göremedim ikisinde de iyi saygı ve iyi şuan ki durumu kötü değil hala bile iyi fakat demek istediğim şu bizde seçilmiş kişi yoktur eğer kırıcı olduysa özür dilerim ve her kes kendinden sorumludur dedin ya hani her koyun kendi bacağından asılır diye işte aynen öyle demek istediğim sadece buydu :ok:
Hocam Tayfun bey herşeyden kötü bir ibare çalışıyor ona diyeceksin ki . İslam dini mükemmel içinde bir tane bile kötü birşey insanları o kadar iyiki dünyaya sadece barış getiriyor hepsi birer çiçek . O anca o zaman dicek evet kardeşim haklısın . İyi ama diyince beyfendi ''ama ? '' diye sorguluyor . IŞID , Taliban ve aklıma gelmeyenler müslüman değil islamın içinde değil . Bu arada bu gün iki kötü gün olarak tarhie geçiyor . Dün taliban Pakistan'da bir okulu basıp bir öğretmeni benzin dökerek yakmış ve 200 e yakın öğrenciyide kurşuna dizmiş . Ne güzel dinlerini icra ediyor . '' Tayfun burda anlatmak istediğimi sen yine anlamıcaksın ya da yalnış anlıcaksın ama bu Cartenza kardeşimin demek istediği şey her dinin içinde pislik vardır bu pislikler dinde değil dine mensup insanlardadır az muhalefet yapmayı kes! İnsanların söylemek istediklerini anlamaya çalış empati kur kimse senin dinine birşey demiyor ! Dinine mensup katillerden bahsediyor . İslam düşünce'de mükemmel bir din ama uglamada hatalı. Senle farklı bir ortamda konusmak isterdim ama elverişli değil burası . ''
Dersatatürk o kadar boş konuşuyorsun ki sana cevap yazmak istemiyorum ama yazmamam burada yanlış anlaşılsın istemiyorum diye yazacağım.
Şu forumda adam gibi birisi çıksın tercüme etsin dediklerini ve bana anlatsın yukarıda yazmış olduğun IŞID taliban ne alaka ?
Hani biraz önce İslam ve Hristiyanlıktı şimdi neden işi sadece İslam'a bağladın.Bak eğer ben senin özgürlüğüne saygı duyuyorsam sende benim dinime,örfüme,adetime her kim olursan ol saygı duyacaksın zorundasın.Ne ben senin inancına ne de sen benim inancıma tek teklime edebilirim.Sen benim dediklerimi çok anlıyorsun ya gelmişsin alakası olmayan şeyleri konuya yazmışsın.İslam dünyaya barış getirmez barış tevratta da yazar incil de de yazar zebur da da yazar Kur'an-ı Kerim ' de de yazar.Ama barışı insanlık getirir.Allah'a şükür zeka problemim ya da herhangi birşeye karşı ön yargım yok.İşte boş konuştuğunu belirten cümlelerden biriside bu "Dinine mensup katiller" katil dediğin kim IŞID mi ? müslümandan mı sayıyorsun onları ? Müslümanlığın şartları var şartları öyle müslümanım demekle müslüman olunmuyor bunları bil sonra konuş.Hz.Nuh'un camisini yıkmadılar mı yıktılar peygamberlere inanmayana müslüman denir mi denmez.Evet araplarda ya da biz Türklerde antisemitizm var ama bu katil olmamızı göstermez.İstediğimiz ortamda istediğimiz gibi konuşabiliriz.
Etrafında ki kurt görünümlü kuzulara değil kuzu görünümlü kurtlara dikkat et

Kullanıcı avatarı
rüfeyde
Doçent

Mesaj gönderen rüfeyde » 17 Ara 2014, 20:28

tebessümm yazdı:
rüfeyde yazdı:Tebessüm evet canım var Halbuki Seni Seviyorum demek eşine cocuguna annene babana vs En güzel ve kolay peygamber sünnetidir. :45:

katılıyorum sana canım :utanma: ama nedense sevdiğine seviyorum demeyi ihmal ediyorlar :43:
Yeni evlendigimizde Vehbi Vakkasğolu gelmişti izmite gitmiştik tabi orda Beni seviyormusun sorusuna verilecek cevap sünnettir demişti uzun bir süre eşimde gitti o durum :sinsi: sonralardan bıraktı tabi geçen diyorum Beni seviyormusun ? cevabı aynen şu Sevilmesen çekilecek dert degilsin :utanma: :lol: gülsemmi aglasammı kızsammı bilemedim :09:

Kullanıcı avatarı
rüfeyde
Doçent

Mesaj gönderen rüfeyde » 17 Ara 2014, 20:30

Rehber yazdı:
rüfeyde yazdı:Enes hay sinir oluyorum şu senin özgüvenine :isyan: kendini beğenmiş herif diyesim geliyor :lol: :lol:

öz güven kötü bir şey mi ya :mrgreen:
kendini beğenmişlik kötü bişe canım özgüvenin ileriside o :43: herşey kararında guzel , azı yarar fazlası zarar daha nasıl anlatım atasözü kalmadı be :sopa: :cay:

tebessümm
Doçent

Mesaj gönderen tebessümm » 17 Ara 2014, 20:31

rüfeyde yazdı:
tebessümm yazdı:

Yeni evlendigimizde Vehbi Vakkasğolu gelmişti izmite gitmiştik tabi orda Beni seviyormusun sorusuna verilecek cevap sünnettir demişti uzun bir süre eşimde gitti o durum :sinsi: sonralardan bıraktı tabi geçen diyorum Beni seviyormusun ? cevabı aynen şu Sevilmesen çekilecek dert degilsin :utanma: :lol: gülsemmi aglasammı kızsammı bilemedim :09:
:mrgreen: bizim gibi romantik hisli değiller :12: ama yinede güzel ya :06:

Kilitli

“Yeni Forum Konuları Oluşturun” sayfasına dön