9.Sınıf 1.Dönem Kitapları
-
- Yardımcı Asistan
9.Sınıf 1.Dönem Kitapları
arkadaşlar benim kafama bir soru takıldı 9. sınıfın 2 kitabı var 1.dönem ve 2.dönem şimdi 3-4 ocakta olacak sınav 1. dönem kitaplarıyla sonraki 2 sınavda 2.dönem kitaplarındanmı olacak ?
Re: 9.Sınıf 1.Dönem Kitapları
Öyle kafan karışmasın. Seçtiğin derslerin numaralarına bak; mesela Dil ve Anlatım 1 dersini seçtiysen, kapağında Dil ve Anlatım 1 yazan ders kitabının tümünden sorumlu olacaksın. Aynı dersin 2'ncisini seçtiysen yine kapağında 2 yazan kitabın tümünden sorumlusun. Dönemin 4 ise diyelim, seçtiğin dersler 4'e kadar tüm dersler olabilir. İkinci dönem istersen 1. dersi, istersen 4. dersi seçersin. Seçim sana kalıyor döneminin yüksekliğine göre...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
-
- Yardımcı Asistan
kaçıncı dönemdeyim nerden öğrenebilirim ben daha yeni başladım açık öğretime
1. döneminiz mi?yeni kayıt iseniz 1. dönemdesinizYunusEmre53 yazdı:kaçıncı dönemdeyim nerden öğrenebilirim ben daha yeni başladım açık öğretime
1 ve 2. dönem lise 1
3 ve 4. dönem lise 2
5 ve 6. dönem lise 3
7ve 8. dönem lise 4
diye biliyorum
Kredi:193
Dönem:8
<3mezun<3
<3mezun<3

-
- Yardımcı Asistan
doğru biliyorsunda ben 3 sınavda da 1.dönem kitaplarındanmı sorulacak diyorum ?tebessümm yazdı:1. döneminiz mi?yeni kayıt iseniz 1. dönemdesinizYunusEmre53 yazdı:kaçıncı dönemdeyim nerden öğrenebilirim ben daha yeni başladım açık öğretime
1 ve 2. dönem lise 1
3 ve 4. dönem lise 2
5 ve 6. dönem lise 3
7ve 8. dönem lise 4
diye biliyorum
size hangi kitap verilirse ondan çalışacaksınız birleşik olan az kitap varYunusEmre53 yazdı:doğru biliyorsunda ben 3 sınavda da 1.dönem kitaplarındanmı sorulacak diyorum ?tebessümm yazdı:1. döneminiz mi?yeni kayıt iseniz 1. dönemdesinizYunusEmre53 yazdı:kaçıncı dönemdeyim nerden öğrenebilirim ben daha yeni başladım açık öğretime
1 ve 2. dönem lise 1
3 ve 4. dönem lise 2
5 ve 6. dönem lise 3
7ve 8. dönem lise 4
diye biliyorum
<3mezun<3
<3mezun<3

-
- Yardımcı Asistan
bende tüm derslerin 1.dönem kitapları var 3 sınavda da 1.dönem kitapları ilemi sınava giricem ?
seçtiğin dersleri yazar mısın?YunusEmre53 yazdı:bende tüm derslerin 1.dönem kitapları var 3 sınavda da 1.dönem kitapları ilemi sınava giricem ?
<3mezun<3
<3mezun<3

-
- Yardımcı Asistan
ortak derslerin hepsi ve girişimcilik, ekonomi, işletme bu kitapların 1.dönemleri var
matematiğin 1. ünitesi matematik 1YunusEmre53 yazdı:ortak derslerin hepsi ve girişimcilik, ekonomi, işletme bu kitapların 1.dönemleri var
biyoloji 1-2 yazıyor mu? yazıyorsa 1. ünitesi biyoloji 1
girişimcilik ve ekonomi işletme bunları bilmiyorum
gerisi tüm kitaptan sorumlusun
<3mezun<3
<3mezun<3

-
- Yardımcı Asistan
biyoloji 1-2 yazıyor matematik 1 kimya 1 fizik 1 sağlık 1 tarih 1 vb. ortak derslerin tümü 1tebessümm yazdı:matematiğin 1. ünitesi matematik 1YunusEmre53 yazdı:ortak derslerin hepsi ve girişimcilik, ekonomi, işletme bu kitapların 1.dönemleri var
biyolojinin 1. ünitesine çalış arkadaşım 2 ve 3. ünite biyoloji 2 kitabı oluyorYunusEmre53 yazdı:biyoloji 1-2 yazıyor matematik 1 kimya 1 fizik 1 sağlık 1 tarih 1 vb. ortak derslerin tümü 1tebessümm yazdı:matematiğin 1. ünitesi matematik 1YunusEmre53 yazdı:ortak derslerin hepsi ve girişimcilik, ekonomi, işletme bu kitapların 1.dönemleri var
matematiğin 1. üniteside mat 1 oluyor
fizik tüm kitaptan sorumlusun
sağlıkta tüm kitap
tarihte tüm kitap
<3mezun<3
<3mezun<3