Teşekkür ederim canımCartenza yazdı:KGamze'yi merak ediyorum forumda ki ilk dostum çünkü ve de fevkalade anlastik insan merak ediyor dolayısıyla birde harbiden Rüfeyde ablayı ve tatlı ailesini merak ediyorum oda fevkalade bir insan cunku![]()

Teşekkür ederim canımCartenza yazdı:KGamze'yi merak ediyorum forumda ki ilk dostum çünkü ve de fevkalade anlastik insan merak ediyor dolayısıyla birde harbiden Rüfeyde ablayı ve tatlı ailesini merak ediyorum oda fevkalade bir insan cunku![]()
Hem güzel bir fikir hem de teşhis koyulmuş zaten ne yazıkki ayrı yerlerdeyiztebessümm yazdı:buradaki arkadaşlarla toplanıp tanışsak ne güzel olur ama herkez ayrı yerde
evet yaa keşke aol bir etkinlik yapsa da bizi buluştursa bir yerdeCartenza yazdı:Hem güzel bir fikir hem de teşhis koyulmuş zaten ne yazıkki ayrı yerlerdeyiztebessümm yazdı:buradaki arkadaşlarla toplanıp tanışsak ne güzel olur ama herkez ayrı yerde
tebessümm yazdı:kendinizi hiç mutsuz hissettiğiniz oluyor mu?
ben bir şey olmadığı halde mutsuz oluyorumhtc-directioner yazdı:tebessümm yazdı:kendinizi hiç mutsuz hissettiğiniz oluyor mu?
evet oluyor, mesela bir ölüm haberi, savaşlar, bir çok şey beni mutsuz edebilir.
biliyormusunuz ? mutsuzluk erken yaşlandırıyor!tebessümm yazdı: ben bir şey olmadığı halde mutsuz oluyorum![]()
![]()
![]()
çok bunaldim
benimde oluyor tabi akşamları bazı geceler belli şeyler yüzünden çok oluyor onun dışında beni de savaşlar haksızlıklar üzüyor bu tür haberleri izlediğimde içim acıyortebessümm yazdı:kendinizi hiç mutsuz hissettiğiniz oluyor mu?
İmanımhtc-directioner yazdı:DÜNYADA EN ÖNEMLİ, EN DEĞERLİ VARLIĞINIZ?
![]()
Benim için en önemli varlık Aile
normalde hep sırıtan biriyim amahtc-directioner yazdı:biliyormusunuz ? mutsuzluk erken yaşlandırıyor!tebessümm yazdı: ben bir şey olmadığı halde mutsuz oluyorum![]()
![]()
![]()
çok bunaldim
![]()
hayata gülümseyelim