Isınma Köşesi
Re: Isınma Köşesi
Peki o zaman bir soruda bende en sevdiğiniz müzik tarzı ve en beğendiğiniz sanatçı/grup kim ? Benim Alternative Metal en sevdiğim sanatci Brent Smith(Shinedown) bir digeride Sully Edna(Godsmack) offf onlar benim idollerim seslerini yediklerim 

Sonuna kadar savaşmaya hazırım ve elimden geleni yapıcam !
- rüfeyde
- Doçent
hımm zaman zaman rock dinlerim ama nadir olur buCartenza yazdı:Peki o zaman bir soruda bende en sevdiğiniz müzik tarzı ve en beğendiğiniz sanatçı/grup kim ? Benim Alternative Metal en sevdiğim sanatci Brent Smith(Shinedown) bir digeride Sully Edna(Godsmack) offf onlar benim idollerim seslerini yediklerim

Baglama türkü tarzı şeyleri severim daha çok Ney dinlerken aglayabilirim bile beni çok etkiler

Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
ooo... tam benlik bir soru;
tarz olarak ROCK, sanatçı maNga, Gece
yabancılardan ise rock tarzında; Fun, The Sicrpt ve expencense
ve pop olarak One Direction bayılıyorum bu gruba
En son Köylü Kızı tarafından 19 Ara 2014, 14:19 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- rüfeyde
- Doçent
Kendimi çok yaşlı hissettim
m

Beni dinlemiz beni çok mutlu eder tesekkur ederimrüfeyde yazdı:hımm zaman zaman rock dinlerim ama nadir olur buCartenza yazdı:Peki o zaman bir soruda bende en sevdiğiniz müzik tarzı ve en beğendiğiniz sanatçı/grup kim ? Benim Alternative Metal en sevdiğim sanatci Brent Smith(Shinedown) bir digeride Sully Edna(Godsmack) offf onlar benim idollerim seslerini yediklerimama seni dinlicem söz
![]()
Baglama türkü tarzı şeyleri severim daha çok Ney dinlerken aglayabilirim bile beni çok etkiler

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
neden öyle söylediniz yaşınız çok gençrüfeyde yazdı:Kendimi çok yaşlı hissettim![]()
m
![]()
![]()

Türkçe olarak bence Kıraç , Yüksek sadakat Umut Kuzey , Murat Kekilli çok iyi bencehtc-directioner yazdı:ooo... tam benlik bir soru;

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
evet onlarıda seviyorum tarz olarak, birde Kolpa varCartenza yazdı:Türkçe olarak bence Kıraç , Yüksek sadakat Umut Kuzey , Murat Kekilli çok iyi bencehtc-directioner yazdı:ooo... tam benlik bir soru;
Kolpa pek hoşuma gitmiyor yeni jenerik pek güzel değil var elbette güzel müzikleri ama yinede en iyilere girebilecek kadar iyi değiller bencehtc-directioner yazdı:evet onlarıda seviyorum tarz olarak, birde Kolpa varCartenza yazdı:Türkçe olarak bence Kıraç , Yüksek sadakat Umut Kuzey , Murat Kekilli çok iyi bencehtc-directioner yazdı:ooo... tam benlik bir soru;

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
olabilir herkesin düşüncesi farklıdır. Zaten bir şarkısını seviyorum ''ölünmüyor mutsuzluktan'' gerçekten müthişCartenza yazdı: Kolpa pek hoşuma gitmiyor yeni jenerik pek güzel değil var elbette güzel müzikleri ama yinede en iyilere girebilecek kadar iyi değiller bence![]()
- rüfeyde
- Doçent
Ruhen yaşlandımhtc-directioner yazdı:neden öyle söylediniz yaşınız çok gençrüfeyde yazdı:Kendimi çok yaşlı hissettim![]()
m
![]()
![]()

Elbette sonuçta müzikler duyguları ortaya çıkarır bunun için birinin beğendiğini diğeri beğenmez çeşitlilik güzeldir lütfen yanlış anlama bende ara sıra dinliyorum ama diğerlerini dinlediğim kadar değil onun gibi yoksa kötülemek değil amacımhtc-directioner yazdı:olabilir herkesin düşüncesi farklıdır.Cartenza yazdı: Kolpa pek hoşuma gitmiyor yeni jenerik pek güzel değil var elbette güzel müzikleri ama yinede en iyilere girebilecek kadar iyi değiller bence![]()

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
yok için rahat olsun yanlış anlamadım. doğru söyledin haklısınCartenza yazdı:Elbette sonuçta müzikler duyguları ortaya çıkarır bunun için birinin beğendiğini diğeri beğenmez çeşitlilik güzeldir lütfen yanlış anlama bende ara sıra dinliyorum ama diğerlerini dinlediğim kadar değil onun gibi yoksa kötülemek değil amacımhtc-directioner yazdı:olabilir herkesin düşüncesi farklıdır.Cartenza yazdı: Kolpa pek hoşuma gitmiyor yeni jenerik pek güzel değil var elbette güzel müzikleri ama yinede en iyilere girebilecek kadar iyi değiller bence![]()

gecen gün otobuste çocuğun biri çocuk diyorum yaşı 17-18 gibi açıktan lise okuyormuş arkadaşına aöl sınavını anlatıyor; sınıfa bir girdim dedeler teyzeler yaşlılar varrüfeyde yazdı:Kendimi çok yaşlı hissettim![]()
m
![]()
![]()

dönüp diycektim sen gibi bebeler varsa onlarında olması normal

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
- rüfeyde
- Doçent
Yapsaydın yaBlueberry yazdı:gecen gün otobuste çocuğun biri çocuk diyorum yaşı 17-18 gibi açıktan lise okuyormuş arkadaşına aöl sınavını anlatıyor; sınıfa bir girdim dedeler teyzeler yaşlılar varrüfeyde yazdı:Kendimi çok yaşlı hissettim![]()
m
![]()
![]()
![]()
dönüp diycektim sen gibi bebeler varsa onlarında olması normalsonra çocuk şaşıracaktı ama yapmadım büyüklük bende kaldı