Men

Kum yazdı:(Blueberry) Fadime ablayı sevenler () smiley işaretini koysun.
))))
![]()
Men
Seni sevmeyen ölsün ablaBlueberry yazdı:Kum yazdı:(Blueberry) Fadime ablayı sevenler () smiley işaretini koysun.
))))
![]()
Men
deli çocuk başka konu bulamadın mısevmeyenler ne yapcak peki onu dmemişsin
Bende sizi forumu herkesi özledim bir iki gündür studyodayiz kayıtlar için çok az girebildim bu süreçterüfeyde yazdı:Nerdesinnn sen özledik !!Cartenza yazdı:Ben tüm dilleri severim en son sevgilime hediye aldım![]()
Bugün çok duygu yüklüyüm
ımm tamam seni affetmeyi seni dinlerken düşünürüz o haldeCartenza yazdı:Bende sizi forumu herkesi özledim bir iki gündür studyodayiz kayıtlar için çok az girebildim bu süreçterüfeyde yazdı:Nerdesinnn sen özledik !!Cartenza yazdı:Ben tüm dilleri severim en son sevgilime hediye aldım![]()
Bugün çok duygu yüklüyüm![]()
herkes yaşasınKum yazdı:Seni sevmeyen ölsün ablaBlueberry yazdı:Kum yazdı:(Blueberry) Fadime ablayı sevenler () smiley işaretini koysun.
))))
![]()
Men
deli çocuk başka konu bulamadın mısevmeyenler ne yapcak peki onu dmemişsin
Biz ağır insanlarız ( en azından ben bayağı ağırım kütleceCartenza yazdı:2 haftaya kadar ilk 3 şarkıyı YouTube a aticam zaten guzel forumumuzun güzel insanlarıyla da paylasıcam umarım begenirsiniz biraz agir ama
![]()
rüfeyde yazdı:Biz ağır insanlarız ( en azından ben bayağı ağırım kütleceCartenza yazdı:2 haftaya kadar ilk 3 şarkıyı YouTube a aticam zaten guzel forumumuzun güzel insanlarıyla da paylasıcam umarım begenirsiniz biraz agir ama
![]()
)
Moral bozukluguna iyi geldinCartenza yazdı:rüfeyde yazdı:Biz ağır insanlarız ( en azından ben bayağı ağırım kütleceCartenza yazdı:2 haftaya kadar ilk 3 şarkıyı YouTube a aticam zaten guzel forumumuzun güzel insanlarıyla da paylasıcam umarım begenirsiniz biraz agir ama
![]()
)
![]()
olabilir Rüfeyde abla sen diyorsan akan sular durur o zaman artik agir yapmak boynumun borcudur
![]()
Oyy canım sağol bitaneciksinCartenza yazdı:Moralini kim bozdu Rüfeyde ablamın !sen moralini bozma abla ben elimden geldiği kadar çalışır edinir moralini düzeltmeye elimden geldiğince duzeltirim
en azından olabildiği kadar
Olsun Rüfeyde abla bırakma 2 gün daha çalış bir bakarsın 6 soru cozmussun sonra 6 sorunda doğru çıkar bence sen üstesinden gelirsin elimden çok bir şey gelmez ama sana güvenim sonsuzrüfeyde yazdı:Oyy canım sağol bitaneciksinCartenza yazdı:Moralini kim bozdu Rüfeyde ablamın !sen moralini bozma abla ben elimden geldiği kadar çalışır edinir moralini düzeltmeye elimden geldiğince duzeltirim
en azından olabildiği kadar
![]()
Ygs çalışmaya başladım dün çok güzeldi bugun pragraf soru testini yapamadım resmen 4 soru cozdum 4ude yanlıs olunca bıraktım![]()