Sağol canımCartenza yazdı:Olsun Rüfeyde abla bırakma 2 gün daha çalış bir bakarsın 6 soru cozmussun sonra 6 sorunda doğru çıkar bence sen üstesinden gelirsin elimden çok bir şey gelmez ama sana güvenim sonsuzhemde sende birtaneciksin Rüfeyde abla
![]()

Sağol canımCartenza yazdı:Olsun Rüfeyde abla bırakma 2 gün daha çalış bir bakarsın 6 soru cozmussun sonra 6 sorunda doğru çıkar bence sen üstesinden gelirsin elimden çok bir şey gelmez ama sana güvenim sonsuzhemde sende birtaneciksin Rüfeyde abla
![]()
Güzel cevap vermişsin dediklerine katılıyorum, o zaman hiç yaşamayalım ölelim.Hayatı çok incelerseniz kafayı yersiniz:)metafizik gibi birşey bu bence, armudun sapı üzümün çöpü dersek OhooTheRummer yazdı:Facebook kullanıyorum,pişman felan da değilim.İnternet her türlü kötü olanaklara sahip olabilir fakat kullanan önemli.Facebook sahibi ne asıllı olursa olsun farketmez.Yahudi,hristiyan,şaman vs vs beni ilgilendirmez her türlü israil malınıda yerim içerm.Facebook sahibi adam için saniyede milyon dolar kazanıyor bıraktım demissin.Şimdi heralde fakir oldu ? Bill gates ne müslüman mı.. ? O zaman bu forumada yazma bill gates buldu bilgisayarı windowsu.Senin bulduğun ne var bana bi onu söylesene televizyonda izleme onu bulanda yahudiler.Allah allah.
rehber arkadaşı çok sevdin galibaKum yazdı:Ben rehberi destekliyorum adam akıllı, zeki, siyasetçi adam islamı korumak istiyor. Arenadan çekilme islam korunmaz seni destekliyorum ya rehber
Facebok destekleyenler kendi menfaat için destekliyorlar
Bende kapattım facebook u
Sevilmeyecek biri mi?htc-directioner yazdı:rehber arkadaşı çok sevdin galibaKum yazdı:Ben rehberi destekliyorum adam akıllı, zeki, siyasetçi adam islamı korumak istiyor. Arenadan çekilme islam korunmaz seni destekliyorum ya rehber
Evet bence de yalan söyledinKum yazdı:Ben rehberi destekliyorum adam akıllı, zeki, siyasetçi adam islamı korumak istiyor. Arenadan çekilme islam korunmaz seni destekliyorum ya rehber
Küçükken evethtc-directioner yazdı:soru: Hiç yalan söyledinizmi?
Söylendi çok hemde ama kendi aynalarını yansittilarhtc-directioner yazdı:PEKİ SİZE HİÇ YALAN SÖYLENDİ Mİ?
peygamberimiz; gerçekten çok zor bir dönem ve çok etkileyici, ben o dönemde doğmuş olsaydım ve peygamberimizi görmüş olsaydım başka hiç birşey istemezdim bu dünyadanKum yazdı:Arkadaşlar tarihte en etkilendiğiniz ve en sevdiğiniz kişi # devrim hangisi?
Katılıyorum canımhtc-directioner yazdı:peygamberimiz; gerçekten çok zor bir dönem ve çok etkileyici, ben o dönemde doğmuş olsaydım ve peygamberimizi görmüş olsaydım başka hiç birşey istemezdim bu dünyadanKum yazdı:Arkadaşlar tarihte en etkilendiğiniz ve en sevdiğiniz kişi # devrim hangisi?