9 Sınıf İlk Sınav

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
rüfeyde
Doçent

Re: 9 Sınıf İlk Sınav

Mesaj gönderen rüfeyde » 21 Ara 2014, 18:30

YunusEmre53 yazdı:Sınav saati felan herşey giriş belgesinde yazıcak dimi birde sınava giriş için neler gerekli kurallar varmı ?
cep telefonu getiremezsin kapalı dahi olsa. sınav saatleri felan yazacak zaten sınav saatınden yarım saat önce gelmen tavsiye ediliyor
kalem silgi su lazım olabılecek seyler :28:

Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!

YunusEmre53
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen YunusEmre53 » 21 Ara 2014, 19:09

rüfeyde yazdı:
YunusEmre53 yazdı:Sınav saati felan herşey giriş belgesinde yazıcak dimi birde sınava giriş için neler gerekli kurallar varmı ?
cep telefonu getiremezsin kapalı dahi olsa. sınav saatleri felan yazacak zaten sınav saatınden yarım saat önce gelmen tavsiye ediliyor
kalem silgi su lazım olabılecek seyler :28:
telefon niye getiremiyoruz ya kötü olmuş :.yehuu: gerisi zaten bilinen şeyler ama teşekkür ederim.

lisebitmelidertlerde
Acemi

Mesaj gönderen lisebitmelidertlerde » 21 Ara 2014, 20:16

ben kurşun kalme silgi kalem açacağı kimlik giriş belgemi öğrenci kimliğimi götürüyorum

Kullanıcı avatarı
Dersatatürk
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Dersatatürk » 21 Ara 2014, 20:20

Giriş belgesinde sınava dahil herşey anlatılıyor ama merakını gidermek açısından yazıyorum .

Silah , kesici alet , telefon , hesap makinesi gibi elektronik aletler ile girilmesi yasak . Sınav saatinde orada olunması gerekiyor en fazla 20 dk geç kalınabiliyor .
Sınava girerken kalem silgi kalem tıraş giriş belgen nüfus cüzdanın ve ya en kötü sürücü belgen yanında olması gerekmekte .
Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir. #Deizm

Resim

Okulun vereceği ilim ve irfan sayesindedir ki Türk Milleti, Türk Sanatı, Ekonomisi, Türk Şiir ve Edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir.

Mustafa Kemal ATATÜRK

YunusEmre53
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen YunusEmre53 » 22 Ara 2014, 01:39

Dersatatürk yazdı:Giriş belgesinde sınava dahil herşey anlatılıyor ama merakını gidermek açısından yazıyorum .

Silah , kesici alet , telefon , hesap makinesi gibi elektronik aletler ile girilmesi yasak . Sınav saatinde orada olunması gerekiyor en fazla 20 dk geç kalınabiliyor .
Sınava girerken kalem silgi kalem tıraş giriş belgen nüfus cüzdanın ve ya en kötü sürücü belgen yanında olması gerekmekte .
kalem olarak uçlu kalem olurmu ?

tayfun29
Uzman Doktor

Mesaj gönderen tayfun29 » 22 Ara 2014, 01:54

YunusEmre53 yazdı:
Dersatatürk yazdı:Giriş belgesinde sınava dahil herşey anlatılıyor ama merakını gidermek açısından yazıyorum .

Hocam amma abarttın ya :D Olur tabi neden olmasın.
Etrafında ki kurt görünümlü kuzulara değil kuzu görünümlü kurtlara dikkat et

YunusEmre53
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen YunusEmre53 » 22 Ara 2014, 02:00

tayfun29 yazdı:
YunusEmre53 yazdı:

Hocam amma abarttın ya :D Olur tabi neden olmasın.
bazı sınavlarda sadece kurşun istiyorlar ondan sordum :.yehuu:

tayfun29
Uzman Doktor

Mesaj gönderen tayfun29 » 22 Ara 2014, 02:42

Hocam kurşun istenen sınav yokki onda kalemleri ösym kendi dağıtıyor diğer her sınavda istediğin gibi gidebilirsin bu tür şeylere fazla takma dersine çalış daha iyi olur.
Etrafında ki kurt görünümlü kuzulara değil kuzu görünümlü kurtlara dikkat et

“Sınavlar” sayfasına dön