Isınma Köşesi

Forumumuzda yer almayan konu ve başlıkları burada oluşturabilirsiniz.

Kum
Çırak

Re: Isınma Köşesi

Mesaj gönderen Kum » 24 Ara 2014, 13:54

htc-directioner yazdı:GÜNÜN SORUSU:
HAYVAN SEVER MİSİNİZ?
EN SEVDİĞİNİZ HAYVAN HANGİSİDİR?
EN SEVMEDİĞİNİZ VARMI DIR?
Evet severim en sevdiğim hayvan İpek böceği ve muhabbet kuşu
en nefret ettiğim garez duyduğum fobim kesinlikle karga, timsah, hamam böceği, yılan vb....

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 24 Ara 2014, 14:01

forum hakkında ne düşünüyorsunuz
size ne gibi katkıları oldu?

Kum
Çırak

Mesaj gönderen Kum » 24 Ara 2014, 14:07

htc-directioner yazdı:forum hakkında ne düşünüyorsunuz
Aöl Forum her sabah namazından sonra yapacağım ilk iş forumda eski yazılarımı okuyup, mesajlara bakıp haz alıyorum bu forumdan. En çok faydası da bazen hararetli tartışmalardan yeni kelimeler ve düşünceler kapıyorum mesela Hatice'nin kullandığı haşeret kelimesini öğrendim bugün kelimeler bana şifalı hap gibidir kelime hazinem ve kelime dağarcığımın gelişmesine kat be kat faydası oluyor. O yüzden bu forumdan kopamıyorum ya ne ise.

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 24 Ara 2014, 14:09

bu forum bana da çok yaradı bilmediğimi öğrendim merakımı giderdim
asosyal iken sosyalleştim gerçekten faydası dokundu :dede:

Kum
Çırak

Mesaj gönderen Kum » 24 Ara 2014, 14:11

ama bana yan etkisi de oldu mesela çok kavga ettim, çok tartıştım ama yavaş yavaş tartışma üslubunu öğrendim ama bunun bedeli hesabı kapatmak olmamalıydı. Tartışmalarımın birden fazla amacı vardı. Bir taşla 10 kuş vuruyordum ama vururken attığım bazı taşlar kafama isabet etti yani hesabım bloke edildi.

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 24 Ara 2014, 14:13

ne macera yaşamışsın valla roman olur bu söylediklerinden :12:

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 24 Ara 2014, 14:13

Kum yazdı:
Aöl Forum her sabah namazından sonra yapacağım ilk iş forumda eski yazılarımı okuyup, mesajlara bakıp haz alıyorum bu forumdan. En çok faydası da bazen hararetli tartışmalardan yeni kelimeler ve düşünceler kapıyorum mesela Hatice'nin kullandığı haşeret kelimesini öğrendim bugün kelimeler bana şifalı hap gibidir kelime hazinem ve kelime dağarcığımın gelişmesine kat be kat faydası oluyor. O yüzden bu forumdan kopamıyorum ya ne ise.
birtek haseratı mı öğrendin :22: karşı görüşlere saygılı olmayı kendi düşüncelerinin asla herkesten kabul görmeyebileceğinide bu forum sana öğretmiştir umarım :01:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

Kum
Çırak

Mesaj gönderen Kum » 24 Ara 2014, 14:15

Yaşlandığımda belki bir kitap yazabilirim. Dün bir arkadaşım söyledi bana sen çok güzel metin yazıyorsun diye ama belki o da kesin değil

bir de benim yazım çok güzeldir boncuk gibi...

el yazısınıda çok güzel yazarım hedefim türkçeyi arapça gibi yazmak bu biraz uğraştıracak beni

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 24 Ara 2014, 14:16

Kum yazdı:Yaşlandığımda belki bir kitap yazabilirim. Dün bir arkadaşım söyledi bana sen çok güzel metin yazıyorsun diye ama belki o da kesin değil

bir de benim yazım çok güzeldir boncuk gibi...

el yazısınıda çok güzel yazarım hedefim türkçeyi arapça gibi yazmak bu biraz uğraştıracak beni
hımmm güzelmiş fikri beğendim

Kum
Çırak

Mesaj gönderen Kum » 24 Ara 2014, 14:17

Blueberry yazdı:
Kum yazdı:
birtek haseratı mı öğrendin :22: karşı görüşlere saygılı olmayı kendi düşüncelerinin asla herkesten kabul görmeyebileceğinide bu forum sana öğretmiştir umarım :01:
Haşerat kelimesi numune idi. Çok şey öğrendim bu forumdan ama benim hedefim foruma üye olan donuk arkadaşları harekete geçirmek kitleleri harekete geçirmek. Bu da onların bu foruma girmesine bağlı eskilerin hiç biri yok. Tartışma konusunda evet faydası oldu

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 24 Ara 2014, 14:24

forumun faydası diyelim :dede: :wink:

Kum
Çırak

Mesaj gönderen Kum » 24 Ara 2014, 14:26

bu forum facebooktan kat be kat daha güzel.

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 24 Ara 2014, 14:28

Aöl Forum her sabah namazından sonra yapacağım ilk iş forumda eski yazılarımı okuyup, mesajlara bakıp haz alıyorum bu forumdan. En çok faydası da bazen hararetli tartışmalardan yeni kelimeler ve düşünceler kapıyorum mesela Hatice'nin kullandığı haşeret kelimesini öğrendim bugün kelimeler bana şifalı hap gibidir kelime hazinem ve kelime dağarcığımın gelişmesine kat be kat faydası oluyor. O yüzden bu forumdan kopamıyorum ya ne ise.[/quote]

birtek haseratı mı öğrendin :22: karşı görüşlere saygılı olmayı kendi düşüncelerinin asla herkesten kabul görmeyebileceğinide bu forum sana öğretmiştir umarım :01:[/quote]

Haşerat kelimesi numune idi. Çok şey öğrendim bu forumdan ama benim hedefim foruma üye olan donuk arkadaşları harekete geçirmek kitleleri harekete geçirmek. Bu da onların bu foruma girmesine bağlı eskilerin hiç biri yok. Tartışma konusunda evet faydası oldu[/quote]

kitleler senle harakete geçecekse yandık :lol: :lol: :lol:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

Kum
Çırak

Mesaj gönderen Kum » 24 Ara 2014, 14:30

Neden Fadime abla? :mrgreen:

tebessümm
Doçent

Mesaj gönderen tebessümm » 24 Ara 2014, 14:30

evet bugün aciklaniyor
Kredi:193
Dönem:8