Benim teknoloji 30

yok be gamze daha iyi yapan arkadaşların varsa süper olmuyoKGamze yazdı:Süpersin süper![]()
Benim teknoloji 30
KGamze yazdı:Gerçi bende iş yokta sende o azmi görebiliyorum düzeltirsin düzeltirsin.Ne güzel çalışkan arkadaş topluluğu.
notlarını göremedim ama finalde 40-30 aşağısı notları 50-55-60 yaparak gecebilirsin burdaki sistem çan eğrisi ile düşük alsanda ortalamay o dersi gecmeni sağlıyorTheRummer yazdı:Ders kitaplarını bile almadım,yoğun çalıştığımdan dolayı derslere bakmaya fırsatım olmadı.Ancak bu kadar almışım.Yerlerde sürünüyor notlar.Aöl"ü uzun dönem okuduğum için çözmüştüm fakat şimdi bu notları kaça yülseltmem gerek nasıl presödür nedir hiç bilmiyorum vize filan.
okuyan var mi bilmiyorum ama okuyacak olan var oda benimemrah42 yazdı:Aranızda ilahiyat okuyan varmı ?
surda okuyan 3 kişiyiz zatenemrah42 yazdı:Aranızda ilahiyat okuyan varmı ?
nee örgün okumak için LYSyedemi girmem gerekiorBlueberry yazdı:surda okuyan 3 kişiyiz zatenemrah42 yazdı:Aranızda ilahiyat okuyan varmı ?![]()
hatice ygs +Lys girceksin örgün okuycaksan
kız kardeşim sadece ygs ile girdi 3. senesi değştimi kihtc-directioner yazdı:nee örgün okumak için LYSyedemi girmem gerekiorBlueberry yazdı:surda okuyan 3 kişiyiz zatenemrah42 yazdı:Aranızda ilahiyat okuyan varmı ?![]()
hatice ygs +Lys girceksin örgün okuycaksan