Isınma Köşesi
Re: Isınma Köşesi
Oy oy ikisinide yerim ben
size bol bol mutluluklar dilerim dua edinde bizimde mutlu bir ailemiz olsun

Sonuna kadar savaşmaya hazırım ve elimden geleni yapıcam !
İnşallah cartenza
çok teşekkür ederim
ben sizleride merak ediyorum arkadaşlar

ben sizleride merak ediyorum arkadaşlar
Kredi:193
Dönem:8
<3mezun<3
<3mezun<3

- rüfeyde
- Doçent
Çok iyi bir baba olacaksın eminim CartenzaCartenza yazdı:Oy oy ikisinide yerim bensize bol bol mutluluklar dilerim dua edinde bizimde mutlu bir ailemiz olsun

Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
Bende katılıyorum cartenza iyi nazik birine benziyorsun
tek beğenmediğim küpe
çünkü küçükken bi olay yüzünden
küpe takanlardan korkuyorum
ama bu senin hayatın saygı duyarim 

tek beğenmediğim küpe

küpe takanlardan korkuyorum

En son tebessümm tarafından 25 Ara 2014, 21:35 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
<3mezun<3
<3mezun<3

Tesekkur ederim Rüfeyde ablarüfeyde yazdı:Çok iyi bir baba olacaksın eminim CartenzaCartenza yazdı:Oy oy ikisinide yerim bensize bol bol mutluluklar dilerim dua edinde bizimde mutlu bir ailemiz olsun
![]()

Olsun sonuçta her kes farklıdır bende boyle bir baba olucam mecburentebessümm yazdı:Bende katılıyorum cartenza iyi nazik birine benziyorsun![]()
tek beğenmediğim küpeçünkü küçükken bi olay yüzünden
küpe tskaanlwrdan korkuyorum

Cartenza yazdı:Olsun sonuçta her kes farklıdır bende boyle bir baba olucam mecburentebessümm yazdı:Bende katılıyorum cartenza iyi nazik birine benziyorsun![]()
tek beğenmediğim küpeçünkü küçükken bi olay yüzünden
küpe tskaanlwrdan korkuyorum

<3mezun<3
<3mezun<3

Arkadaşlar genelde haftasonu bir gününüzde özetlersek neler yaparsınız ?
Mesela ben genelde sabahın ilk ışıklarında kalkar ise gider cumartesileri is 14.30'da biter bende doğru stüdyoya arkadaşların yanina giderim genelde aksama kadar orada takılır ve eve gideriz kendi kaldığımız bir ev var yemeklerimizi iceceklerimizi alır sabaha kadar yer içer şarkılar soyleriz uykuya yavaş yavaş daldikca birimiz bir anda ertesi gün olu verir
peki ya sizin ? 
Mesela ben genelde sabahın ilk ışıklarında kalkar ise gider cumartesileri is 14.30'da biter bende doğru stüdyoya arkadaşların yanina giderim genelde aksama kadar orada takılır ve eve gideriz kendi kaldığımız bir ev var yemeklerimizi iceceklerimizi alır sabaha kadar yer içer şarkılar soyleriz uykuya yavaş yavaş daldikca birimiz bir anda ertesi gün olu verir

benim hafta sonum evde geçer hergün aynı
öğlen uyanirim kızımla vakit geçiririm ev işleri
bukadqr
öğlen uyanirim kızımla vakit geçiririm ev işleri
bukadqr

<3mezun<3
<3mezun<3

Bende hafta sonlarından nefret ediyorum bazen seviyorum
bende ders çalışmakla geçiyor dinlenmek, kitap okumak, film izlemek ve doğayı seyredip onlar hakkında tasvir yapmak

bende ders çalışmakla geçiyor dinlenmek, kitap okumak, film izlemek ve doğayı seyredip onlar hakkında tasvir yapmak
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
benim için hafta sonu demek iş demektir
pek anlatacağım bir yanı yok
Öyle deme is yapmakta bir eylemdir benimde bazı haftasonumlarim aksama kadar iste geçiyor tamam hoş değil ama sonuçta bir eylem sayılırhtc-directioner yazdı:benim için hafta sonu demek iş demektir

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
amaYGS ye çalışmam lazım ve strese giriyorumCartenza yazdı:Öyle deme is yapmakta bir eylemdir benimde bazı haftasonumlarim aksama kadar iste geçiyor tamam hoş değil ama sonuçta bir eylem sayılırhtc-directioner yazdı:benim için hafta sonu demek iş demektir
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
benle cartenza imrenerek bakıyoruzCartenza yazdı:Oy oy ikisinide yerim bensize bol bol mutluluklar dilerim dua edinde bizimde mutlu bir ailemiz olsun
nasılda gülümsüyorlar
Sende haklısın gerçi oda büyük stres calismamak gibi bir şansın var mi ?htc-directioner yazdı:amaYGS ye çalışmam lazım ve strese giriyorumCartenza yazdı:Öyle deme is yapmakta bir eylemdir benimde bazı haftasonumlarim aksama kadar iste geçiyor tamam hoş değil ama sonuçta bir eylem sayılırhtc-directioner yazdı:benim için hafta sonu demek iş demektir