Ama baksana ya imrenerek bakmayalimda ne yapalımhtc-directioner yazdı:benle cartenza imrenerek bakıyoruzCartenza yazdı:Oy oy ikisinide yerim bensize bol bol mutluluklar dilerim dua edinde bizimde mutlu bir ailemiz olsun
nasılda gülümsüyorlar

Ama baksana ya imrenerek bakmayalimda ne yapalımhtc-directioner yazdı:benle cartenza imrenerek bakıyoruzCartenza yazdı:Oy oy ikisinide yerim bensize bol bol mutluluklar dilerim dua edinde bizimde mutlu bir ailemiz olsun
nasılda gülümsüyorlar
babam çalışmamı istiyor ve ''sen bir iş yapma otur ders çalış'' diyorCartenza yazdı:
Sende haklısın gerçi oda büyük stres calismamak gibi bir şansın var mi ?
evet yaaCartenza yazdı:Ama baksana ya imrenerek bakmayalimda ne yapalımhtc-directioner yazdı:benle cartenza imrenerek bakıyoruzCartenza yazdı:Oy oy ikisinide yerim bensize bol bol mutluluklar dilerim dua edinde bizimde mutlu bir ailemiz olsun
nasılda gülümsüyorlar
Anladım bence sakın olumsuzluklara kapilma ve oku ben senin çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum bir çok kişiden daha azimlisinhtc-directioner yazdı:babam çalışmamı istiyor ve ''sen bir iş yapma otur ders çalış'' diyorCartenza yazdı:
tabi annem hem fikir değil
teşekkür ederim moral verdinCartenza yazdı:Anladım bence sakın olumsuzluklara kapilma ve oku ben senin çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum bir çok kişiden daha azimlisinhtc-directioner yazdı:babam çalışmamı istiyor ve ''sen bir iş yapma otur ders çalış'' diyorCartenza yazdı:
tabi annem hem fikir değil
İnsan bir selam alır. Teşekkür eder.Rehber yazdı:Selamun Aleykum arkadaşlar ben geldim Allah muhabbetinizi arttırsın. Maşallah maşallah
Nerelerdesin sen ya cidden bir ara başına bir şey mi geldi diye mesaj atacakdim tekrar hoşgeldinRehber yazdı:Selamun Aleykum arkadaşlar ben geldim Allah muhabbetinizi arttırsın. Maşallah maşallah
Geçmiş olsun yok tam yazacaktım sen benden 3 saniye evvel basmissin göndere hayırlısı olsun ne diyelimRehber yazdı:Hoş bulduk selam verdim görmediniz ya da üstünüze alınmadınız.
Evet uzun bir müddet yoktum bir sıkıntı yaşadım sonra sıkıntıyı atlattım Allah'a şükür.
Maşallah iyi ısınmışsınız.
hoşgeldin tekrardanRehber yazdı:Selamun Aleykum arkadaşlar ben geldim Allah muhabbetinizi arttırsın. Maşallah maşallah
Hoş bulduk Hatice, önemli değil.htc-directioner yazdı:hoşgeldin tekrardanRehber yazdı:Selamun Aleykum arkadaşlar ben geldim Allah muhabbetinizi arttırsın. Maşallah maşallah
kusura bakma internet çok yavaş yazamadım bi türlü