Her zaman yaptığım şeyleri söyledin zaten yaptım,yapıyorum,yapacağım..Rehber yazdı:Rüfeyde Enes için dediklerimi yaptın mı?
Hatta sadece ben değil babası ve iki dedesi ve annanesi babaneside yapıyor onları
Her zaman yaptığım şeyleri söyledin zaten yaptım,yapıyorum,yapacağım..Rehber yazdı:Rüfeyde Enes için dediklerimi yaptın mı?
ooo esrarengiz konuşmalarrüfeyde yazdı:Her zaman yaptığım şeyleri söyledin zaten yaptım,yapıyorum,yapacağım..Rehber yazdı:Rüfeyde Enes için dediklerimi yaptın mı?
Hatta sadece ben değil babası ve iki dedesi ve annanesi babaneside yapıyor onları
teşekkür ederimRehber yazdı:yok düşünseydin bir de senin ismin kadar güzel isim var mı yatebessümm yazdı:hiç düşünmedim ismimi seviyorum
Benim dediklerimi yapın gidip de üflemeye götürmeyin çocuğu cübbeliyi yardıma çağırmayınrüfeyde yazdı:Her zaman yaptığım şeyleri söyledin zaten yaptım,yapıyorum,yapacağım..Rehber yazdı:Rüfeyde Enes için dediklerimi yaptın mı?
Konu haklı olmak veya haksız olmak değil, bir konu içerisinde herkesin haklı olduğu noktalar kesinlikle vardır. Konu saygılı olmak saygılı davranmak.Rehber yazdı:Tamam abla sen haklısın.
Hıhıı dediğini mutlaka yapacağım. Kimseyle artık tartışmayacağım daha yeni hastaneden çıktım bende.rüfeyde yazdı:Konu haklı olmak veya haksız olmak değil, bir konu içerisinde herkesin haklı olduğu noktalar kesinlikle vardır. Konu saygılı olmak saygılı davranmak.Rehber yazdı:Tamam abla sen haklısın.
ben kendimi benzetmememe rağmen başkaları bana benzetiyortebessümm yazdı:bir soruda benden sizi kime benzetirler sanatçı olarak