Teşekürlerhtc-directioner yazdı:gerçekten benziyorsunCartenza yazdı:
Teşekkür ederim ha birde aynen bu şekilde sakalı mı saçımı uzatınca şuan ki haline kesince gençliğine benzetiyorlar![]()

Teşekürlerhtc-directioner yazdı:gerçekten benziyorsunCartenza yazdı:
Teşekkür ederim ha birde aynen bu şekilde sakalı mı saçımı uzatınca şuan ki haline kesince gençliğine benzetiyorlar![]()
Yazılar belirginse bir sorun olmaz bencetebessümm yazdı:arkadaşlar sınav giriş belgesi yamuk çıkmış bir sorun olur mu?
Fotojeniklere ölümmmmCartenza yazdı:Olsun abla güzelliğin yeter sen iste tüm fotoğraf makinalarini yok edelim fotojenikligi kaldiralimrüfeyde yazdı:Cartenza güzelligi alırken az da fotojenikliği alsaymışım iyi olacakmıshiçç fotojenik degilim hiçç
bende dinlemek icin sabırsızlandımCartenza yazdı:Arkadaşlar çok heyecanlıyım iş çıkışı arkadaşlarla buluşup çalıştığımız şarkıları çekeceğiz forumda paylaşmak için sabırsızlanıyorum umarım beğenir yorumlarınızı eksik etmessiniz![]()
olmaz canımtebessümm yazdı:arkadaşlar sınav giriş belgesi yamuk çıkmış bir sorun olur mu?
Ahhahaha Rüfeyde ablanın yardımcısı olarak bizzat ordu başında ben olmak istiyorumrüfeyde yazdı:Fotojeniklere ölümmmmCartenza yazdı:Olsun abla güzelliğin yeter sen iste tüm fotoğraf makinalarini yok edelim fotojenikligi kaldiralimrüfeyde yazdı:Cartenza güzelligi alırken az da fotojenikliği alsaymışım iyi olacakmıshiçç fotojenik degilim hiçç
![]()
![]()
hadi bakalım nasıl olacakCartenza yazdı:Arkadaşlar çok heyecanlıyım iş çıkışı arkadaşlarla buluşup çalıştığımız şarkıları çekeceğiz forumda paylaşmak için sabırsızlanıyorum umarım beğenir yorumlarınızı eksik etmessiniz![]()
bence herkes ikinci bir şansı hakkediyordurRehber yazdı:Güveninizi kaybeden kişiye tekrar güvenilebilir mi?
Ya seni aldatsa ne yapacaksın?htc-directioner yazdı:bence herkes ikinci bir şansı hakkediyordurRehber yazdı:Güveninizi kaybeden kişiye tekrar güvenilebilir mi?![]()
ben ona şans veririm tekrar aynı ise
bi daha güvenmem
ya mecbur kalmışsa ve ben bunu bilmişsem mecbur olduğunu şans veririmRehber yazdı:Ya seni aldatsa ne yapacaksın?htc-directioner yazdı:bence herkes ikinci bir şansı hakkediyordurRehber yazdı:Güveninizi kaybeden kişiye tekrar güvenilebilir mi?![]()
ben ona şans veririm tekrar aynı ise
bi daha güvenmem