htc-directioner yazdı:REHBER arkadaşımız hakkında ne düşünüyorsun?

htc-directioner yazdı:REHBER arkadaşımız hakkında ne düşünüyorsun?
Sorun da o ya..Rehber yazdı:Benim dünyamda pes etmek yok yanlış ifade etmişsin beni beni
Aaaa benim niye haberim yok, ben ne yaptım size yaemrahk yazdı:Sorun da o ya..Rehber yazdı:Benim dünyamda pes etmek yok yanlış ifade etmişsin beni beniSen bir türlü pes etmediğin için bizi pes ettiriyorsun işte..
Hayır bence çok zevkli ama tabi benim gibi taban olmadığından zorlanıyoruztebessümm yazdı:Kum yazdı:Matematik korku filmi gibi bir şey.![]()
emrahk yazdı:htc-directioner yazdı:REHBER arkadaşımız hakkında ne düşünüyorsun?
yanlış didim o geometri olacaktırüfeyde yazdı:Hayır bence çok zevkli ama tabi benim gibi taban olmadığından zorlanıyoruztebessümm yazdı:Kum yazdı:Matematik korku filmi gibi bir şey.![]()
Özünde çok iyi biri buna inanıyorum mesela bana görehtc-directioner yazdı:REHBER arkadaşımız hakkında ne düşünüyorsun?
BEN BİR TÜRLÜ ISINAMADIM ABLAMrüfeyde yazdı:Tebessüm ben onuda sevdim yarın lise derslerini son kez kontrol edicem matematik 2. ünitesine bakmadım daha![]()
SANA KATILIYORUM ABLArüfeyde yazdı:Özünde çok iyi biri buna inanıyorum mesela bana görehtc-directioner yazdı:REHBER arkadaşımız hakkında ne düşünüyorsun?
+ ; Cana yakın, konuşaklı, espirili, neşeli ve sevgi dolu![]()
-; Biraz kendini beğenmiş gibi,başka düşüncelere saygısız tek doğru benim doğrum diyen yani hayat siyah yada beyazdır grilere ölümm diyen biri![]()
![]()
tabi bunlar benim görüşüm burdan ne kadar tanıdıysam yanılıyor da olabilirim.He unutmadan birazda kırılgan biri ondan not düşeyim her insanın kötü huyları vardır bu onun kötü olduğunu göstermez.Benim de birçok kötü huyum var allah güzel ahlak nasip etsin hepimize
bence sen bencil bir yapıya sahipsin yani hep senin söylediğin doğru başkaları umrunda değilRehber yazdı:Sen ne düşünüyorsun Hatice?