cok aciL yardımm ??
cok aciL yardımm ??
arkadaslar sınav giriş bekgelerimiz çıktı fakat ben resim koydurmadım bu gafta içi halk eğitime gitsem koyarlarmı geç mi kalmışım bana biraz bilgi verebilir misiniz ?
Kalan 246 kredi 4 zorunlu ders 

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: cok aciL yardımm ??
yok nüfus cüzdanını götürürsün bir şeycik olmazatesates yazdı:arkadaslar sınav giriş bekgelerimiz çıktı fakat ben resim koydurmadım bu gafta içi halk eğitime gitsem koyarlarmı geç mi kalmışım bana biraz bilgi verebilir misiniz ?
sınavdan sonra halkeğitime gidip resim koyabilirsin
öğrenci kimliğin var değilmi?
Bende öğrenci kimliği yok resimde yokhtc-directioner yazdı:yok nüfus cüzdanını götürürsün bir şeycik olmazatesates yazdı:arkadaslar sınav giriş bekgelerimiz çıktı fakat ben resim koydurmadım bu gafta içi halk eğitime gitsem koyarlarmı geç mi kalmışım bana biraz bilgi verebilir misiniz ?

Etrafında ki kurt görünümlü kuzulara değil kuzu görünümlü kurtlara dikkat et
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
sen önceki dönemlerde de sınava girdin sorun çıkmadı değilmi?tayfun29 yazdı:Bende öğrenci kimliği yok resimde yokhtc-directioner yazdı:yok nüfus cüzdanını götürürsün bir şeycik olmazatesates yazdı:arkadaslar sınav giriş bekgelerimiz çıktı fakat ben resim koydurmadım bu gafta içi halk eğitime gitsem koyarlarmı geç mi kalmışım bana biraz bilgi verebilir misiniz ?
nüfus cüzdanınızda resim varsa sorun çıkmaz

Alemsin ya
15 yaşından sonra değiştirmek zorunlu zatenn 

Etrafında ki kurt görünümlü kuzulara değil kuzu görünümlü kurtlara dikkat et
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Benim bildiğim kadarıyla sınav giriş belgen'de olmasa bile girebiliyorsun yalnız nüfus cüzdanında'da resim yoksa o zaman problem olacaktır .
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
yoo ben 18 imde koydum oda açık ilk okuluna kayıt oldum sınava gireceğim ondan koydumtayfun29 yazdı:Alemsin ya15 yaşından sonra değiştirmek zorunlu zatenn
ilk defa acık öğretim sınavına giricem arkadaslar fazla bilgim yoktu biyerde okumustum yine bu forumdaydı yanlıs hatırlamıyorsam merak ettim o kadar calıstım senemin bosa gitmesini istemiyorum bi resim yuzunden yıkılırım. öğrenci kartımda yok açık lisede olunca vermiyorlarmış sanırım dogrumu ?? bilmiyorum kimliğimde resim var sadece ins bir sıkııntı cıkmaz hepinize tesekkur ederim CANLARIM sınavda basarılar allah yardımcımız olsun 

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
amin canımatesates yazdı:ilk defa acık öğretim sınavına giricem arkadaslar fazla bilgim yoktu biyerde okumustum yine bu forumdaydı yanlıs hatırlamıyorsam merak ettim o kadar calıstım senemin bosa gitmesini istemiyorum bi resim yuzunden yıkılırım. öğrenci kartımda yok açık lisede olunca vermiyorlarmış sanırım dogrumu ?? bilmiyorum kimliğimde resim var sadece ins bir sıkııntı cıkmaz hepinize tesekkur ederim CANLARIM sınavda basarılar allah yardımcımız olsun

İnşallah senin sınavıda iyi geçer

nüfus cüzdanında resim olduğu için problem yaşamayacaksın korkma

içimi rahatlattınnnnhtc-directioner yazdı:amin canımatesates yazdı:ilk defa acık öğretim sınavına giricem arkadaslar fazla bilgim yoktu biyerde okumustum yine bu forumdaydı yanlıs hatırlamıyorsam merak ettim o kadar calıstım senemin bosa gitmesini istemiyorum bi resim yuzunden yıkılırım. öğrenci kartımda yok açık lisede olunca vermiyorlarmış sanırım dogrumu ?? bilmiyorum kimliğimde resim var sadece ins bir sıkııntı cıkmaz hepinize tesekkur ederim CANLARIM sınavda basarılar allah yardımcımız olsun![]()
İnşallah senin sınavıda iyi geçer![]()
nüfus cüzdanında resim olduğu için problem yaşamayacaksın korkma

- rüfeyde
- Doçent
sınavdan sonra halledersin ama bende sorun olmamıştı yanlız biran önce hallet demişlerdi
merak etme herşey çook güzel olacak

merak etme herşey çook güzel olacak

Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
Arkadaşlar benimde sınav giriş belgemde fotoğraf yok.Kimlikteki fotoğrafta 9-10 yaşındaki fotoğrafım.Pek benzemiyoruz, gören bir daha bakıyor.Öğrenci pasom var.Ondaki fotoğrafta neredeyse kimlik gibi.Saçlar fotoğrafta düz, şuan kıvırcık + sakalda var.
Cumada tatilmiş, son gün yarın.Ne yapsam bilemedim.
Cumada tatilmiş, son gün yarın.Ne yapsam bilemedim.