SINAV ÖNCESİ DUYGULARINIZ!!??
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: SINAV ÖNCESİ DUYGULARINIZ!!??
ben YGSyi düşünmekten bu sınav ile ilgili pek duygularımı hissedemiyorum
ama bu sınava çok çalıştım

ama bu sınava çok çalıştım

Evet ygs çalışmak ve ayrıca aöl sınavları biraz zor oluyor 14 ortak dersim olduğunun düşünürsek hepsinin bir an da vermek adına son haftalardır pek ygs ağırlıklı çalışma yapamadım ha nasıl hissediyorum diye sorarsanız kakam gelmiş gibi derim

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
ben YGS için 16 kredilik ders seçtimSienne yazdı:Evet ygs çalışmak ve ayrıca aöl sınavları biraz zor oluyor 14 ortak dersim olduğunun düşünürsek hepsinin bir an da vermek adına son haftalardır pek ygs ağırlıklı çalışma yapamadım ha nasıl hissediyorum diye sorarsanız kakam gelmiş gibi derim![]()
yani 8 ders hemen bitireyyimde YGSye çalışayim dedim
- Dersatatürk
- Uzman Doktor
Çok güzel hissediyorum baya iyi çalıştım hazırım sınava derken , aklıma ingilizceler geliyor ve bütün moral gidiyor . 

En son Dersatatürk tarafından 30 Ara 2014, 14:25 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Bende ilk başta ortak dersleri elden çıkartmak adına hepsini seçtimhtc-directioner yazdı:ben YGS için 16 kredilik ders seçtimSienne yazdı:Evet ygs çalışmak ve ayrıca aöl sınavları biraz zor oluyor 14 ortak dersim olduğunun düşünürsek hepsinin bir an da vermek adına son haftalardır pek ygs ağırlıklı çalışma yapamadım ha nasıl hissediyorum diye sorarsanız kakam gelmiş gibi derim![]()
yani 8 ders hemen bitireyyimde YGSye çalışayim dedim

- rüfeyde
- Doçent
aslında sınava iyi hazırlandım ama 15 gündür bakmadım derslerin yüzüne ygs için matematik temeli yapmaya çalışıyorum dün basladım dersleri gözden geçirip testleri çözeceğim derken grip oldum
30 kredi hedefledim inşallah alırım 

Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
bende çok heyecanlıyım
bide bi soru sorucam. 2014 çıkmış sorulardanmı çıkıcak yoksa bütün seneler karışıkmı çıkıyo müfredat aynımı hep . bilen varsa yardım lütfen